fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg blive ikke ordentlig våd, når jeg har sex med min kæreste

Kære Maj

Jeg bliver ikke ordentligt våd, når jeg har sex med min kæreste. Det er underligt, for jeg har virkelig lyst til sex, når det er. Kan der være et eller andet galt med mig? Hvad gør jeg?

Hilsen Gry

Brevkasse:

Jeg blive ikke ordentlig våd, når jeg har sex med min kæreste

Hej Gry

Du har lyst men bliver ikke våd, og så tænker jeg at der muligvis er ubalance i din hormon balance. Tager du p-piller?

Jeg vil anbefale dig at snakke med din læge og få tjekket dine hormoner ud, for lavt østrogenniveau kan nemlig sagtens give manglende væskeproduktion under sex. Man kan gøre meget via kosten med soja produkter som også bruges til f.eks. kvinder i overgangsalderen pga. for lav østrogenproduktion. Har du haft underlivsinfektioner for nyligt? Måske er der ubalance i slimhinderne og nogle stikpiller som kan regulerer kan hjælpe. Men et smut til lægen med dig, så I kan få dejlig sex igen ϑ

Jeg blive ikke ordentlig våd - Maj Wismann svarer i brevkassenDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram