fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg elsker min kone, men kan ikke få vores sexliv til at fungere

Hej Maj

Jeg elsker min kone utroligt meget, men vi kan ikke få vores sexliv til at fungere. Vi prøver til mange gange og arrangere dage, med tid og romantik og levende lys, musik osv. Jeg får fint rejsning, men så snart vi er gået i gang, er det eneste der kører rundt i mit hoved, bare det nu holder og ikke går galt!!.. og ja, så går det jo galt.

Min kone er pt. meget tålmodig, men bliver selvfølgelig lidt ked og irriteret, kan jeg mærke. Og det forstærker egentligt bare min angst for, at det skal gå galt næste gang vi forsøger. Jeg føler, at jeg er kommet ind i en ond cirkel og har svært ved at komme ud af den igen. Hvad kan jeg gøre for at holde rejsningen? Er det overhovedet muligt?

Hilsen L

Brevkasse:

Jeg elsker min kone, men kan ikke få vores sexliv til at fungere

Kære ”L”

Ja, det er faktisk muligt at du kommer til at holde rejsningen igen.

Først og fremmest skal du i gang med at træne din bækkenbundsmuskulatur, det er super vigtigt at den er top ”tunet”. Det gør du ved at lave knibeøvelser. Disse skal indarbejdes som en daglig vane, lige som tandbørstning, og det er jo sådan, at hver gang vi skal gøre noget nyt, som endnu ikke er en vane, så kan det virke utrolig akavet, men giv det en chance på en mdr. og se om det så ikke er blevet til en vane du vil takke dig selv for resten af livet.

Hver gang du har været i bad, så sætter du dig på håndklædet på toiletbrættet nøgen med let spredte ben. Du skal nu knibe sammen som om, du skal holde på en prut. Det er vigtigt, at du ikke spænder op i hele kroppen, men øver dig i, at det ”kun” er bækkenbundsmuskulaturen du spænder. Når du spænder op, skal du tælle til 5 og så holde en lille pause. Dette gør du 20 gange i træk. Efter 14 dage, går du op på 8 sekunder pr. knib og efter 4 uger. Dvs. en mdr. så er det 10 sekunder pr knib a 20 gange. Og det skal du fortsætte med, gerne resten af dit liv. Så kan du mærke at din bækkenbundsmuskel bliver bedre og bedre og du vil højst sandsynligt få en rigtig god kontakt til din pik.

I den mdr. hvor du indøver denne vane, må I ikke have samleje. I må hellere end gerne lave de skønne romantiske stunder, som I jo er så gode til, men der må ikke være nogle penetration, dvs. der skal ikke noget ind nogle steder 😉 Det handler om, at I skal modtage nydelse og give nydelse.

Efter denne periode må du lægge dig oven på hende og lade din pik ligge i hendes åbning. Når I har gjort det 3 gange, må du begynde at trænge ind, men dog uden bevægelse, bare ligge stille og mærke hende og din pik. Det skulle nok få det hele til at fungerer igen, ellers må du maile til mig igen.

Jeg elsker min kone - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram