fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Problem med rejsning og jeg er kun 21 år!

Hej Maj

Jeg er en knægt på 21 år, der har et problem med hensyn til rejsning. Jeg er jomfru og var sammen med min ekskæreste i 6 måneder uden at gå i seng med hende. Det forholdt sig således at jeg led af en forhudsforsnævring og derfor ikke have muligheden for at kunne elske med hende før 4-5 måneder inde i forholdet.

Det var skrækkeligt, da hun (i følge hende selv havde været sammen med mange andre fyrer) var rigtig frustreret over vi ikke kunne have sex og synes det ligefrem var 'ulideligt'. Det gjorde mig utrolig ked af det og udviklede forholdet til et kæmpe pres.

Da jeg endelig blev opereret gik der 1,5 mdr. før den var helt sig selv, men da vi så skulle til at have sex havde jeg en kæmpe mangel på rejsning (sandsynligvis pga. kæmpe stress og præstationsangst). De fleste af gangene kom den op, men faldt ned igen så snart jeg skulle smide underbukserne, og nogle gange kom den kun 50% og faldt ned igen og det gjorde mig utilpas og ret så nervøs.

Gang på gang fejlede jeg og som en ond cirkel blev det aldrig til noget og til sidst blev hun træt af mig og slog op, selvom hun 'elskede mig'. Jeg er til dagligt i stand til at onanere flere gange om dagen, så der er ikke noget problem der. Det mest mærkelige ved situationen var at hun ikke ville røre ved mit kønsorgan! Er det normalt?

Jeg har fået fortalt af mange af mine venner og bekendte at det lyder yderst mærkeligt hvis en pige ikke vil røre og det dermed næsten er umuligt at gå i seng med hende. Men hendes påstand lyder jo på at hun har været sammen med mange andre - så det må jo kunne have lykkedes uden.

Tror du desuden jeg burde gå til lægen med hensyn til min rejsning?

Håber virkelig du kan hjælpe med at besvare mine spørgsmål!

Mvh.

Brevkasse: Problem med rejsning!

Den fortvivlede

Kære skønne dig

Tak tak tak fordi du som mand vil stå frem med din problematik.

Da jeg læste din mail tænkte jeg straks, hov, han skal da ”bare” lære at kysse og kæle igen, for du har fuldstændig ret, der har indtil videre i dit begyndende sexliv været alt for meget fokus på ”Ikke at kunne have rigtig sex”. Men hvad er rigtig sex? Og hvem definerer det?

Det lyder som om, at det blev gjort til et kæmpe problem at du ikke kunne penetrere hende og det er, ifølge din beskrivelse, den måde hun kendte til sex på. Måske har hun været sammen med mange andre og? Tænker jeg, hvad betyder det? Hvad får du det til at betyde? Måske har hun været mere aktiv med dem? Måske har det været under andre omstændigheder? Måske måske måske?

Det der er det mest væsentlige her er, hvad DU har oplevet og oplever. Du skriver at du gang på gang ”Fejlede”, men der er ikke noget der hedder fejl, men der er sku noget der hedder dårlig teknik min ven og alt for meget pres – og du hoppede i med begge ben! For du kan jo sagtens alene ikke, så det var i konstallationen med hende og i sengen at det gik galt – tænk lige over det!

Jeg tror ikke på ”fejl”, jeg tror på, at vi mennesker reagerer som vi gør pga. mange ting, og i jeres tilfælde manglende viden, om manglende teknik og en tro om hvad ”rigtig” sex er. Men der er jo mange andre måder, nemlig at røre, kæle og kysse, hvilket i min verden er dybt undervurderet i det danske samfund og under dynerne.

Og så bliver det nemlig et problem, hvis den ene part i en periode af den ene eller anden årsag ikke ”kan” have decideret samleje, for så er der jo ingen alternativer. Du reagerer så ganske raskt og sundt, og din pik fortæller dig lige præcis det, du selv er kommet frem til, nemlig, at du har brug for deltagende adfærd fra den partner du har sex med før at kalorius vil samarbejde, samt brug for anerkendelse og accept.

I stedet valgte I at fokuserer på, at det var et mægtigt problem. Øv. Slip hende med dine tanker, uanset, hvad hun har gjort eller sagt. Sæt hende fri, og du vil selv opleve at fokusere på fremtiden, for det er jo der dit guld ligger og venter.

Mit bedste råd til dig vil være, at få nogle fede stunder med dig selv og arbejde på at udvikle din egen onaniteknik, og så holde fokus på at have fedt forspil med en pige, du BEHØVER ikke at gå i seng med hende første gang du ligger i sengen med hende, på ingen måde. Kys kys og kys og så skal det nok gå det hele.

De bedste hilsner

Maj Wismann, klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Maj Wismann i brevkassen - Problem med rejsning

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram