fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg er for passiv i sengen!

Hej Maj

Min mand og jeg har været sammen i 3 1/2 år og har været gift det sidste år. I vores tid sammen har vi fået 2 børn, hvor af den ene er født 13 uger for tidligt og derfor kræver noget ekstra i hverdagen.

Jeg har aldrig oplevet sex som noget særligt, faktisk bare som en sur pligt, jeg aldrig fik noget ud af...men min nuværende mand kan nogen ting i sengen, så jeg syntes faktisk det er blevet dejligt 😉

Jeg slæber meget på min fortid, føler aldrig jeg er god nok, har oplevet utroskab mere end en gang og er derfor meget kontrollerende. Nu har jeg fundet ud af min mand har kontakt til en anden kvinde, som han taler med om min passivitet i sengen...han har ikke nævnt det for mig, så har ikke de store muligheder for at ændre på det...

Jeg er godt klar over at jeg er passiv, men ved ikke hvad jeg skal gøre ved det. Jeg er villig til at kæmpe for vores forhold og vil gerne ændre mig, men ved ikke hvordan, for jeg er jo ikke god nok.

Jeg har virkelig brug for nogen råd om hvordan jeg skal gøre. Hjælp....

KMK

lav sexlyst, manglende sexlyst, sexlyst, mangler lyst, sexologGraviditeten og den lille ny familie – forandringer i parforholdet og seksualiteten. 

Du får i dette digitale-kursus præsenteret konkrete redskaber, teknikker, metoder og solid faglig viden som kan afhjælpe de grundlæggende og klassiske frustrationer i de danske parforhold, når to bliver til tre, eller når man har små børn i huset.

Læs mere om kurset her - klik her.

 

Jeg er for passiv i sengen!

Kære KMK

Øvøvøv. Sikke en træls situation og tak for din mail, jeg skal gøre mit bedste for at give dig en råd du kan bruge i hverdagen.

Først og fremmest tillykke! Tillykke med, at du har erkendt, at der skal ske noget, at du har indset, at du skal ændre noget i din adfærd, for at få jeres fælles, ellers dejlige, parforhold til at fungere bedre. At indse, at man selv skal gøre en indsats er et langt stykke af vejen.

Du skriver, at I har to små børn - og så tænker jeg: "Hold da op, hvor er det lige lysten, overskuddet og liderligheden, skal komme fra?". Jeg ved ikke, hvad du forventer af dig selv, eller hvad din mand forventer af dig, men hvis man vil have et aktivt sexliv med småfolk i huset, er man NØDT til at have et hulans godt teamsamarbejde og bevidst skabe gode rammer for, at lysten til sex kan blomstre op!

Det betyder f.eks. at I kan aftale at gå tidligere i seng en bestemt aften om ugen, at I kan skiftes til at sove længe i weekenden. I skal tage snakken om, hvad der skal til for at I eller måske kun dig, kan få mere overskud, så lysten får de rette betingelser.

Derudover skriver du, at du slæber en masse rundt fra din fortid, som gør dig kontrollerende. HOV! Stop lige der. Det der, er altså noget du kan arbejde med lille dame. Fordi man har en masse "lort" med i bagagen berettiger det dig altså ikke til at være kontrollerende over for din kæreste - og det virker jo heller ikke vel? Tværtimod, så dobbelt øv på den konto.

Du må tage ansvar for, hvad du har med ind i forholdet, og hvis det betyder, at du er hamrende usikker og kontrollerende, så vil jeg anbefale dig at få arbejdet med det i en vis fart - både for din man skisme da også for parforholdets velbefindende.

Og når man er usikker, utryg og bange - så folder man sig altså ikke lige ud på lagnerne! Det er ganske logisk i min verden. At din mand snakker med en anden kvinde om det, er virkeligt et uheldigt spor at komme ned af!

Jeg vil anbefale dig, at lave en "plan" for, hvordan du vil arbejde med det her, f.eks. med terapi/rådgivning, og du skal være velkommen i min klinik eller via telefonrådgivning. Snakke med din mand og fortælle, hvad du ønsker at ændre og at der nu kommer handling på, og fortælle, hvad du samtidig med ønsker fra ham af - måske kan han hjælpe dig i hele denne proces (host, host - f.eks. lade være med at snakke med andre kvinde om dine evner i sengen!).

Uanset, så er du nødt til at "gøre noget", som du selv siger og jeg vil helt sikkert anbefale rådgivning, så du kan få styr på det selvværd og din fortid.

Jeg er for passiv i sengen - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Læs om Maj´s bog: "Kærlige råd fra en ven" her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram