fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg er konstant liderlig, hjælp mig!

Hej Maj.

Jeg er en pige på 17 år, som har en dejlig kæreste.

Men jeg har det her trælse problem...

Jeg føler mig HELE tiden liderlig, også selvom vi lige har haft sex og jeg er kommet osv..

De eneste tidspunkter jeg ikke lige føler mig liderlig er, når jeg dyrker sport (Løber, Zumba, Ridning - Dressur, Styrketræning)

Der kan selvfølgelig også være engang imellem, hvor jeg ikke føler mig liderlig mere efter sex, men det holder højst 1 min.

Er jeg nymfoman?

Mvh. Den fortvivlede.

Brevkasse:

Jeg er konstant liderlig

Kære Fortvivlede

Allerførst vil jeg sige til dig, GODT du skrev, for det er da ikke til at holde ud at gå rundt med alle de tanker alene. Du spørger mig, om du mon er nymfoman og nej, det mener jeg ikke at du er, heller ikke selvom du har voldsomt meget lyst lige nu, det meste af tiden.

Noget af det, jeg lægger mærke til, du skriver til mig er, at du ikke føler dig liderlig, når du dyrker sport, hvilket leder mig hen til det første jeg vil sige til dig, nemlig "Where the attention goes, the energy flows" - det betyder, oversat til dansk, at jo mere fokus du har på din "liderlighed", jo mere vil den også fylde i din dag. Og fokus er også, at du synes, at det er Pi*** irriterende og faktisk helst var foruden både den konstante liderlighed, samt alle dine tanker, som jo i den grad dræner dig, hvor du tænker, om du mon er nymfoman. Virkeligheden er jo, at du oplever lyst og liderlighed, men du kan få den til at vokse jo mere du tænker på det.

Det kan sammenlignes med, når vi oplever, at vores kærester gør et eller andet, som irriterer os. I starten bliver vi bare sådan lidt "Åh, hvor åndsvagt", men jo mere vi tænker på det og lader det gnave i vores hoved, hjerne og tanker, jo mere "møghamrendeumuligirriterendedumogtræls" bliver han.

Jo mere energi, jo mere negativitet, jo større problem. Det betyder IKKE, at vi ikke skal gøre noget ved de problemer, vi oplever, eller at vi ikke skal reagere på det, vi kommer ud for, men det betyder, at jo mere du tænker på det, jo mere plads får det, og jo mere fylder det og vokser det. Og det er altså ikke alle problematikker, det er sundt for f.eks. som din.

Så når jeg fortæller dig, at du skal arbejde med at ændre fokus, så handler det faktisk om, at du skal være aktiv, gøre noget, du elsker - altså udover sex! Du skal acceptere, at LIGE NU der har du en stor lyst, og at det er okay, men at du ikke nødvendigvis behøver at få den tilfredsstillet, fordi du mærker den.

"Hej lyst, der var du igen, nå jeg skal videre i teksten" - og tro mig, jeg VED godt, at det her er lettere sagt end gjort, men du skal vide, at øvelse gør mester og også i det her tilfælde.

Jo bedre du bliver til at "gå videre i teksten" - jo mindre vil det fylde i din hverdag. For du behøver ikke at reagere på det - når du dyrker sport, så tænker du jo ikke på det, bemærker det, eller det forsvinder, som du selv skriver.

Sidder du lige nu og tænker: "Maj, det svar kan jeg sgu´ ikke bruge til en skid, for jeg tror VIRKELIG, at der er noget galt med mig, jeg er jo overbevidst om, at jeg er nymfoman!", så synes jeg, du skal ringe til Sexlinien for unge via Sex og Samfund.

Klik her for info om sexlinien.

Eller gå til din læge. For hvis ikke mit svar giver dig lidt ro, og noget du har lyst til at arbejde med, så skal du videre i din søgen. Du skal ikke gå rundt og være så fortvivlet, som du er nu.

Maj Wismann - Jeg er konstant liderligDe kærligste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Læs også:

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram