fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg får alt for tidlig udløsning - kan du anbefale noget?

Hej kære Maj.

Jeg har vært sammen med min kæreste i 6 år og vi har et dejligt liv sammen. Men jeg har et problem som jeg er efterhånden rigtig træt af. jeg får alt for tidlig udløsning, og kan engang holde 2 min. jeg har prøvet alt start og stop op teknikken osv. og alle mulig slags stillinger men det gøre ingen forskel. jeg prøvet et produkt som hed stud100. Det var en spray som jeg kom på min pik 3-4 gang ca. 25 min før samleje og det var bedøvende. jeg sku bare vaske min pik med sæbe og kunne bage efter dyrke sex og holde mere end 20 min og det gjorde vores sexliv rigtig lækkert, men nu er den spray udgået, og jeg er begyndt og bruge en som hedder longtime lover men den er uduelig. Mit spørgsmål er så kender du noget lignende som kan hjælpe eller er der en måde man kan gøre for at ikke for tidlig udløsning? Eller hva anbefaler du ellers?

V. H. Løven.

Brevkasse:

Jeg får alt for tidlig udløsning - kan du anbefale noget?

Hej løven

Øv, ja det er da rigtig træls for jer begge og ved du hvad? Det man har fokus på vokser ofte til enorme størrelser og fylder pludselig alt i ens verden, så jeg kan godt forstå at du gerne vil have hjælp til at komme videre. Jeg oplever også mere og mere, at de unge generationer altså dem under 40 år ikke gider at bøvle med problemer, de vil egentligt bare gerne have hjælp og så komme videre.

Og kære Løve, jeg skal fortælle dig, at du ikke er den eneste fyr, med dit problem, bare her i sommerferien, har jeg fået 3 mails fra fyrer, som har din problematik, og så tænk på alle dem der ikke sender en mail til mig!!! Nå, men tilbage til løsningen, forhåbentligt.

Du fortæller mig, at du havde stor succes med at bruge den spray, som bedøvede nervebanerne i pikhovedet og så kunne du holde – det skal lige siges at en ny undersøgelse viser, at hovedparten af kvinder faktisk synes, at et gennemsnitligt samleje, altså fra pikken kommer ind, er fedt, hvis det varer mellem 7-12 minutter – så du behøver ikke at forvente af dig selv, at du kan eller skal holde i flere timer.

Du skal i gang med helt naturligt at ”bedøve” dine nervebaner. Hver gang når du går på toilettet fra nu af, skal du tage din pik og trække forhuden tilbage og så klaske den 50 gange mod maveskindet, hvis du er frisk på at arbejde, kan du klaske den 25 gange mod hvert lår også. Det er faktisk en gammen tantrisk øvelse, som plejer at give gode resultater.

Du kan oveni også begynde at lave knibeøvelser, som giver dig en rigtig god kontakt til dit underliv og som samtidig med optræner din bækkenbund. Når du kører på arbejde, og holder for lyskryds eller efter toiletbesøg, så kan du knibe sammen om endetarmsåbningen, som når du vil undgå at prutte i svigermors nærhed, og holde ”knibet” i ca. 5 sekunder til at starte med, dette gøres 25 gange.

Efter nogle uger kan du sætte ”knibet” op til 10 sekunder. Disse øvelser skulle gerne give dig resultater i løbet af 4-6 ugers tid, hvis du træner som jeg har beskrevet.

Jeg får alt for tidlig udløsning - Maj Wismann giver svarMange kærlige hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram