fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg får ikke sagt tingene som de er til min kæreste!

Hej Maj

Mit problem lyder på, at jeg simpelthen ikke kan få sagt det til min kæreste, hvis der er noget, som han gør/ikke gør, som der irriterer mig. Så jeg går bare med det og bliver mere og mere arrig og irriteret.

Og det kan han jo sagtens mærke! Men når han så spørger mig, hvad der er galt, så siger jeg ingenting. Selvom han bliver ved med at spørge og spørge...

Jeg ved godt, at jeg har det problem, men hver gang ender jeg i det sammen igen med, at jeg ikke kan sige det. Først efter timer/dage kommer det så endelig frem, når min kæreste har gået mig på klingen længe nok, ellers går det bare i sig selv.

Hvad er der galt med mig !?

Mvh.

Den fortvivlede lille mig

Læs Maj´s svar efter annoncen

kursus i kommunikation, kurset i kommunikation til par, parkursus i kommunikation, par kursus i kommunikation, kommunikation

  • "I dag er vores snakke faktisk indimellem stjernestunder, hvor vi kigger hinanden i øjnene med mere forståelse og kærlighed end nogensinde før."
  • "Vi har snakket om ting herhjemme, som vi aldrig har snakket om før."
  • "Nu kan jeg se, at de ting min kæreste har sagt tidligere – dem har jeg slet ikke forstået!"
  • "Det er første gang i mit liv jeg har følt sådan en glæde ved at være i et forhold."

"Vi havde været i parterapi, men havde stadig store og voldsomme kommunikations problemer. “Jeg elsker dig, men er SÅ træt af at skændes” har virkelig lært os en ny måde til at snakke med hinanden på, en måde til at finde kernen af problemer og finde en løsning frem, en måde til at snakke med hinanden uden frygt, men med respekt."

Download Gratis Light Version Her

Fornavn:
E-mail:

Brevkasse: Jeg får ikke sagt tingene som de er til min kæreste!

Kære søde lille fortvivlede dig!

Først og fremmest vil jeg altså fortælle dig, at der er altså ikke "noget" galt med dig. Ja, jeg kunne måske være så kæk som at sige: "Velkommen i klubben af danskere!" 

Jeg tror ikke, du ved, HVOR mange mænd og kvinder i det ganske danske land, der går rundt og har det lige nøjagtig som dig.

Så jeg siger det lige igen, der er altså ikke noget galt med dig. MEN, der er noget du ikke har lært!

People do things for good reasons - så hvorfor siger du egentligt ikke tingene højt? Hvad er din "bonus"? Nu sidder du sikkert og tænker, at jeg må være godt skør, for du får da intet andet end konflikter ud af at holde alle dine ting for dig selv. Men der tager du altså fejl. Gruelig fejl. For du får mere ud af at holde mund, end du tror og frygter, at du vil få ud af at sige tingene højt med det samme.

Så du har altså lært, at det måske kan være lidt "farligt" at sige det højt, der går dig på. Og som du har opdaget, så er det bare ikke århundredets gode ide, når man er i et parforhold. For det skaber distance, drama, konflikter og en masse gætværk fra din kærestes side. og det er jo i virkeligheden ikke det, du ønsker, er jeg ret sikker på, og det er jo også derfor, du har skrevet til mig.

Du vil gerne vide, hvad du skal gøre. og nu bliver det altså lidt farligt! For du skal i gang med at gøre det modsatte af det du plejer. Når du kan mærke, at der er noget du bliver irriteret over, så skal du snakke med ham og fortælle ham, hvad der går dig på.

"Men Maj, det er jo netop det, jeg ikke kan?"

Jeps - men du skal øve dig. Du skal øve dig for at blive god til noget, om det er madlavning, fluefiskeri, det tyskesprog eller at sige ting højt, så er det altså en færdighed, der kan trænes og øves. Og jo mere du øver dig, jo bedre bliver du.

Så næste gang du oplever sådan en situation, så skal du invitere din kæreste til "kærestemøde" i sofaen. Og så kan du evt. gemme dig under et tæppe og hviske, hvad der går dig på. Ej, spøg til side! Men du skal prøve at sige det. Måske lykkes det ikke første gang eller anden gang, men hovedsagen er jo, at du får sat dig ned med ham, og at du skaber rammerne for, at du kan sige det højt. Måske kan han endda hjælpe dig, og stille dig nogle spørgsmål, så I kommer videre i teksten, og det ikke tager flere dage med kold luft, tavshed og distance.

Og her til sidst vil jeg lige høre, hvordan din kæreste plejer at reagere, når han så endeligt får lokket ud af dig, hvad pokker det hele handler om?

Tager han godt imod det? For så har du vist ikke så meget at være "bange" for.

Og så vil jeg anbefale dig, at downloade det gratis modul til mit store kursus "Jeg elsker dig, men er SÅ træt af at skændes" - det tror jeg nemlig, du vil få rigtig meget ud af at lytte til.

Held og lykke og pas godt på kærligheden.

Jeg får ikke sagt tingene som de er - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Læs også

"Han misforstår ALT, hvad jeg siger - hjælp!"

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram