fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg har aldrig rigtig haft den store sexlyst

Hej Maj

Jeg er en pige på 27 år og jeg har aldrig rigtig haft den store sexlyst, men med tiden er det blevet til at jeg faktisk aldrig har lyst. Bare tanken om at skal have sex med min kæreste (som jeg har været sammen med i 4 år)gør mig mega irriteret og jeg har ikke engang lyst til at prøve på at få lyst.

Vi elsker hinanden rigtig højt og vi har en datter på 2 år, men den manglende lyst fra min side går os så meget på at vi er blevet enige om at der må være en løsning på problemet. Håber virkelig at du kan hjælpe for problemet er så stort at vi begge går og snerre af hinanden og bliver kede af det hver gang vi taler om det.

F.eks så hvis min kæreste ligger op til mig, kan jeg næsten blive helt irriteret, og sætter en barierre op lige med det samme, og afviser ham. Vi har talt om det mange gange, og snakket om at jeg skal prøve at lægge lidt op til ham nogle gange, men jeg får det aldrig gjort, da jeg simpelthen ikke har lyst til at få lysten tilbage i mit liv.

Inderst inde ville jeg ønske at jeg ikke have det sådan, for jeg ønsker jo ikke at jeg gang på gang sårer min kæreste som jeg gør nu og jeg nyder jo også sex, når vi så endelig har det og får også orgasme– så jeg er faktisk meget forvirret.

Mvh. X

Jeg har aldrig rigtig haft den store sexlyst

Hej X

Øv sikke en redelighed – jeg skal prøve at hjælpe dig så godt jeg nu kan.

Jeg kan simpelthen læse på din mail, at du elsker din kæreste og er super bange for at miste ham, er det ikke korrekt? Du er, som alle andre kvinder i din situation, bange for, at han en dag skrider, for nu gider han sku ikke dig længere! Og det er jo ulideligt at gå rundt og have det sådan, øv. Og ja, man begynder jo at snerre af hinanden, når det ikke fungerer i hjemmet på den ene eller anden måde. Så I reagerer jo som I skal, også selvom det ikke er hensigtsmæssigt.

Det jeg også bider mærke i er, at du godt kan lide sex og du nyder det ligefrem og får også orgasme, så din problematik ligger jo i de ”Barriere” som du så flot selv beskriver. Men hvad består de af? Jeg skal se om jeg kan gætte mig frem til dem, for vi kvinder tænker faktisk temmelig ens, og de fleste tanker er jo genbrugstanker  Jeg vil skyde på, at det er negative tanker om, at nu vil han bare have sex igen, han bruger mig bare, hvis han ikke får sex skrider han, han elsker mig i virkeligheden ikke, han vil kun udnytte mig, og jeg har bare ikke lyst når han opfører sig sådan og tigger og ber, fatter han det ikke snart!

Alle de her tanker, går i gang inde i dit hoved, når der lugter af at der bliver lagt op til sex. Og så står du af, for du tror sikkert på tankerne. En anden kvinde ville måske tænke, ej, hvor er det dejligt han vil have min krop og mærke mig helt tæt på, jeg orker faktisk ikke, og jeg gider heller ikke at tage ansvar for hans lyst og orgasme lige nu, men han kan tage en spiller mens jeg ser på, og så må vi jo se hvad der sker. Eller også tænker hun, puha, jeg er smadret, har haft en hård dag, gad vide hvad jeg kan få ham til i aften, kropsmassage? Oralsex? En hurtig en eller bare en spiller? What´s in it for me?

Kan du se forskellen? De negative tanker lukker kroppen i – de realistiske og positive åbner kroppen op og tænker, hvad kan jeg få ud af det her, i stedet for, hvad skal han have ud af det her! Du har sikkert også en tanke om, at du skal tage ansvar for hans lyst – men det skal du ikke, og når man tror det som kvinde, så tør man sjældent at gå ind i flirt og kys/kærtegn i løbet af en dag, for tænk nu, hvis han så vil have sex? Ja, hvad nu hvis han bliver liderlig og vil have sex med sin fantastiske kæreste, hvad så? Hvad ville der så ske? Hvis du lagde dig på sengen med ham og bare modtog hans kærtegn?

Prøv virkelig at gå på opdagelse i dine tanker og udforsk dem. Er de sande? Altså kan du virkelig stole på dine tanker? Og har du virkelig ansvar for hans lyst/orgasme? Måske vil mænd hellere have en masse flirt og kys i løbet af dagen og så lidt sex, end aldrig at have kys og kærtegn og så heller aldrig sex? – måske, vi leger med tankerne, prøv at leg med! Måske vækker det din lyst igen eller din lyst til at få lyst.

Når vi kvinder skal modtage vores kæresters penetrering, handler det jo også om at vi tør give os hen, tør du det? At lægge de store murer ned og ”bare” nyde hans krop, duft, vægt, lyde osv… Prøv at tænk over det med tankerne samt tænk ”Hey, hvad kan jeg få ud af det her” – det vil ændre dit fokus tror jeg.

Jeg har aldrig rigtig haft den store sexlyst - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner.

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Ps. da jeg tit får henvendelser fra kvinder som dig, og at du som dem faktisk er helt normal, har jeg udviklet online workshoppen "Få sexlysten tilbage - og behold den resten af livet", der hjælper kvinder til at finde deres sexlyst.

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram