fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg har ikke været i seng med en mand i et år, nervøs for om jeg har glemt hvordan?

Hej Maj

Jeg har ikke været i seng med en mand i over et år, og jeg går og bliver helt nervøs for, at jeg har glemt, hvordan man gør. Kan kroppen glemme det igen, når først man har prøvet? Jeg tænker på om jeg også lukker mig igen og tror du fyren kan mærke, når det er lang tiden siden?

Hilsen J

Brevkasse:

Jeg har ikke været i seng med en mand i et år, nervøs for om jeg har glemt hvordan?

Hej J

NEJ! Kroppen glemmer det ikke og når du først kommer i nærkontakt med en lækker maskulin mand, så skal du se og mærke din krops reaktioner for fuld styrke.

Jeg tror du går med en dyb længsel, som de fleste kvinder, der af den ene eller anden grund har måtte undvære en mandekrop, lad ham se den længsel i dine øjne, se at du trænger til at han tager dig.  Tænk på, hvordan det er at have sex med ham, mens du er på date og ser ham i øjnene, så skal du få resultater.

En rigtig god øvelse, fra Gudinden over dem alle indenfor FemaleArt er Mama Gena fra NY, er at tænke på din ”mis” mens du sidder der og ser ham i øjnene over middagen, mærk den og hav fokus på hvad der sker i den.

Fyren kan heller ikke fysisk mærke at det er lang tid siden på dig, men måske kan han mærke at du er lidt usikker, fordi du tror at han kan mærke det. Du må op på hesten igen. Og god fornøjelse.

Jeg har ikke været i seng med en mand i et år - Maj Wismann giver svar i brevkassen De bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram