fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg har svært ved at blive tændt!

Hej Maj

Jeg læser tit dine råd, og jeg synes de er rigtig gode og informative. Derfor håber jeg, at du kan hjælpe mig med mit problem. Jeg er 18 år og har været sammen med min kæreste i 3 år.

Han er den dejligste, og jeg vil ikke bytte ham ud for noget. Men jeg har desværre fået svære og svære ved at blive tændt, når vi skal dyrke sex. Situationen bliver derfor let presset, og så kan jeg slet ikke.

Han siger, jeg bare skal slappe af, og at det ikke gør noget når det ikke lykkes, men jeg vil rigtig gerne være sammen med ham og tilfredsstille ham. Problemet kommer i perioder, mens der andre gang ikke er noget. Hvad kan jeg gøre? Og har du en idé om hvad det skyldes?

Jeg håber rigtig meget på et svar, da det fylder meget i mit lille hoved.

Håbefulde Hilsner MS.

Brevkasse: Jeg har svært ved at blive tændt!

Hej MS.

Du skal lytte efter, hvad din kæreste siger og øve dig i at slappe af. Du skal nemlig intet andet præstere end at nyde det der sker. Du tror, at du skal alt muligt andet, men det er faktisk ikke tilfældet, sex handler om at nyde at modtage og nyde at give. I skal lige nu lave en aften om ugen de næste 6 uger evt. lørdag, hvor det den ene aften er din forkælelsesaften og gangen efter din kærestes forkælelsesaften.

Og så skal I forkæle hinanden med blid massage i en time, og den som skal modtage, skal kun give det tilbage, at nyde kærtegnene, det skal nok få dig lidt ned i din krop og din egen lyst, som nogle gange bliver forstyrret af en masse udenoms faktorer som job, veninder, økonomi, fremtiden etc.

Og ja du har også ganske ret i, at nogle gange så VIL kroppen ikke bare, og det er helt naturligt, f.eks. i belastningsperioder, eller hvis man har meget at spekulere på eller andet. Og så kan det være en god hjælp, hvis man har øvet sig i, at give hinanden håndjobs f.eks. eller at man kan selv "klare ærterne", mens den part, som mangler energi, måske bare ligger ved siden af og kigger på, hvisker frække ord i øret, kysser lidt på halsen etc. - tro mig, det har reddet mange parforhold, det lille råd.

Held og lykke

Kærligst

Maj

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram