fbpx

Kære Maj

Jeg har svært ved at blive ordentligt våd, når jeg har sex med min kæreste. Det er underligt, for jeg har virkelig lyst til sex, når det er. Kan der være et eller andet galt med mig? Hvad gør jeg?

Hilsen Gry

 Hej Gry

Du har lyst men bliver ikke våd, og så tænker jeg at der muligvis er ubalance i din hormon balance. Tager du p-piller?

Jeg vil anbefale dig at snakke med din læge og få tjekket dine hormoner ud, for lavt østrogenniveau kan nemlig sagtens give manglende væskeproduktion under sex. Man kan gøre meget via kosten med soja produkter som også bruges til f.eks. kvinder i overgangsalderen pga. for lav østrogenproduktion. Har du haft underlivsinfektioner for nyligt? Måske er der ubalance i slimhinderne og nogle stikpiller som kan regulerer kan hjælpe. Men et smut til lægen med dig, så I kan få dejlig sex igen ϑ

 

våd, tør, sex, parterapeut, sexologMange hilsner

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!