Vælg en side
Kære Maj..
Jeg har i mange år haft det problem, at jeg aldrig har fået en orgasme, og ikke ved hvordan jeg får det! Jeg har nu været i et forhold i et stykke tid med en virkelig dejlig fyr, og jeg tror på, at det kan holde rigtig længe! Han er selvfølgelig ked af, at han ikke kan “tilfredsstille” mig helt, selvom han giver mig den bedste sex jeg nogensinde har fået! Mit problem er nok, at jeg aldrig rigtig har onaneret, og de fleste siger, at man skal kunne få sig selv til at komme før andre kan! Det ved jeg også godt, men problemet er bare, at jeg ikke kan få mig selv tændt ligesom min kæreste kan! Jeg synes på en måde, at det virker underligt de gange jeg har forsøgt at onanere, og har derfor givet op ret hurtigt! Det er ikke fordi, at jeg på nogen måder er utryg eller bange for at give slip, men jeg tror bare ikke, at min fantasi kan få mig ordentligt tændt, når jeg er alene.. Har overvejet at prøve med noget sex legetøj om det hjælper, men jeg ved det ikke rigtig.. Kan du hjælpe mig med det her problem? og hvis ja, kan du så komme med nogle rimelig konkrete forslag til hvad jeg kan gøre?
Mange hilsner
J.

 

Kære J.
Ja selvfølgelig kan jeg hjælpe, og du skal ikke død og pine gøre det alene, det er både/og. Du skal altså både onanere med dig selv, og så skal du onanere sammen med din kæreste. Start med at gøre det sammen og se ham snuppe sig en håndtrold, så I får gjort det ok og en helt normal del af jeres sexliv at onanere sammen. For du keder dig jo alene og derfor skal I onanerer sammen til at starte med og så skal du få købt dig et ”Layaspot” fra FunFactory, som kan hjælpe dig med at ryste din første orgasme ud af trusserne på dig, mens din lækre kæreste ligger ved siden af og hvisker frække ord til dig, kysser dig på brysterne, eller hvad han nu gør for at tænde dig. Når du skal have solosex, vil jeg anbefale dig at droppe fantastierne, som jo tydeligvis ikke virker på dig, og undersøg, hvad du så tænder på – alt for mange glemmer lige den ellers ret så vigtige del, nemlig, at de skal få trykket på liderlighedsknappen. Så hvad tænder dig? Film, noveller???
Mange kærlige tanker
Maj
Laya spot fra tyske FunFactory en af de mest solgte klitorisvibratorer herhjemme.

Laya spot fra tyske FunFactory en af de mest solgte klitorisvibratorer herhjemme.

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet

Parplan 2018 venteliste

 
Skriv dig på ventelisten og få besked på mail så snart ParPlan2018 kan købes 1. Dec.

.
Navn:
E-mail:

 
HTMLform

You have Successfully Subscribed!