fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg kan ikke få udløsning med en kvinde?

Hej Maj

Der er tit svar til mænd som har udløsning for tidligt, men jeg har det modsatte problem, jeg kan ikke få udløsning med en kvinde. Når jeg selv skal ”klare sagerne” så kan jeg komme hurtigt, men så snart der er en kvinde tilstede, så kan jeg bare ikke uanset hvor meget jeg klemmer omkring mit lem. Er det normalt? Og er der noget jeg kan gøre?

Venligst Hans

Brevkasse:

Jeg kan ikke få udløsning med en kvinde?

Hej Hans

Når du fortæller mig, at du sagtens kan få udløsning alene uden problemer, men at det er svært når du er sammen med en kvinde, tænker jeg, at det her ikke handler om din pik, men om dine tanker.

Du skal tænke på dig selv, når du har sex, mere end du gør nu. Mænd med dit ”problem” tænker alt for ofte på, hvordan kvinden har det i sengen, om hun kan lide det, om det er ”godt nok” (hvad i alverden det så end betyder), om hun får orgasme (hvilket ligger et pres på kvinden om at præstere i stedet for at nyde), om han er en god nok elsker, om hun synes at han er lækker, og tusind andre tanker.

Dette gør, som i mange andre tilfælde, at du fjerner dig fra din krop og din sanselighed og forsvinder op i dit hoved, og så kan du ikke mærke din pik, og får så derfor svært ved at få udløsning/orgasme. Fremover skal du øve dig i, at blive i din egen krop. Hvad mærker du, når du slikker hende? Når du hører hende stønne? Når hun vrider sig under dine kærtegn? Når hun hvisker og bider dig i øret?

Hvad gør alt det her ved din krop og din pik, bliver den endnu mere hård/følsom mm. Hav al fokus på, hvad din krop oplever, når du forkæler hende og hun forkæler dig, så skulle det nok lykkedes for dig, med lidt tålmodighed at få udløsning med en kvinde igen.

Jeg kan ikke få udløsning - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram