fbpx

Hej Maj

Der er tit svar til mænd som har udløsning for tidligt, men jeg har det modsatte problem, jeg kan ikke få udløsning med en kvinde. Når jeg selv skal ”klare sagerne” så kan jeg komme hurtigt, men så snart der er en kvinde tilstede, så kan jeg bare ikke uanset hvor meget jeg klemmer omkring mit lem. Er det normalt? Og er der noget jeg kan gøre?

Venligst Hans

Hej Hans

Når du fortæller mig, at du sagtens kan få udløsning alene uden problemer, men at det er svært når du er sammen med en kvinde, tænker jeg, at det her ikke handler om din pik, men om dine tanker.

Du skal tænke på dig selv, når du har sex, mere end du gør nu. Mænd med dit ”problem” tænker alt for ofte på, hvordan kvinden har det i sengen, om hun kan lide det, om det er ”godt nok” (hvad i alverden det så end betyder), om hun får orgasme (hvilket ligger et pres på kvinden om at præstere i stedet for at nyde), om han er en god nok elsker, om hun synes at han er lækker, og tusind andre tanker.

Dette gør, som i mange andre tilfælde, at du fjerner dig fra din krop og din sanselighed og forsvinder op i dit hoved, og så kan du ikke mærke din pik, og får så derfor svært ved at få udløsning/orgasme. Fremover skal du øve dig i, at blive i din egen krop. Hvad mærker du, når du slikker hende? Når du hører hende stønne? Når hun vrider sig under dine kærtegn? Når hun hvisker og bider dig i øret?

Hvad gør alt det her ved din krop og din pik, bliver den endnu mere hård/følsom mm. Hav al fokus på, hvad din krop oplever, når du forkæler hende og hun forkæler dig, så skulle det nok lykkedes for dig, med lidt tålmodighed at få udløsning med en kvinde igen.

 

udløsning, orgasme, pik, sexolog parterapeutMange kærlige hilsner

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!