fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg vil gerne ride min kæreste, men tør ikke sige det til ham

Hej Maj

Jeg vil gerne prøve at ride min kæreste, men tør ikke at sige det til ham. Vi er kun 20 år begge to, og har lige mødt hinanden og jeg er MEGET genert. Hvordan kan jeg overvinde mig selv?

Hilsen Fisken

Brevkasse:

Jeg vil gerne ride min kæreste, men tør ikke sige det til ham

Hej Fisk

Du kan starte med at fortælle ham det som en fantasi, det gør det nogle gange lettere, at fortælle det man gerne vil prøve som en fantasi end bare at sige det lige ud. Du kan også sms det til ham, så slipper du for at se ham direkte i øjnene, når du skal sige det.

En sjov teknik som jeg også nogle gange anbefaler er, at du siger det når I er gået i seng og ligger og hygge putter og lyset er slukket og du har lukkede øjne, og så starter du med at spørge ham, hvad han kunne tænke sig at prøve at gøre med dig og så kan du fortælle hvad du kunne tænke dig.

Nogle gange er tingene bare lettere at sige når man har øjnene lukket og lyset er slukket. Og husk på, at det jo er helt naturligt at du har lyst til at gøre det, og at det er helt normalt, at du er aktiv seksuelt kan jeg forestille mig, er noget din kæreste sætter stor pris på.

Maj Wismann om Jeg vil gerne ride min kæresteDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram