fbpx

Hej Maj

Jeg er en pige på 16 år som ikke har fået menstruation endnu, men jeg har fået en kæreste og vi vil gerne dyrke sex. Men kan jeg dyrke sex, når jeg ikke har fået det endnu? Jeg ved godt det der med, at jeg kan blive gravid, fordi jeg kan få ægløsning inden mens. Men er jeg ”klar” til at dyrke sex, altså udviklet til det?

Fisken

Hej Fisk

Ja, du kan godt dyrke sex, selvom du ikke har fået menstruation. Men husk at beskytte dig.

I skal være forsigtige og meget stille og rolige den første gang. Det kan nemlig godt gøre ondt og fordi du er nervøs kan du spænde meget op i dit underliv. Så når jeg skriver at I skal være forsigtige mener jeg, at din kæreste skal starte med sine fingre og ikke pikken, og han skal være meget forsigtig.

Jeg har hørt om mange piger efterhånden som slet ikke har lyst til sex, fordi deres første oplevelser var voldsomme. Så gør det til noget stille, roligt og forsigtigt og smukt  Og husk på, at du behøver ikke at blive ved, hvis du ikke har lyst selvom I er godt i gang.

Du kan altid gøre sin fyr færdig med hånden eller munden eller han kan gøre det selv. Stop når det ikke er dejligt længere.

 

sex, menstruation, kæreste, parterapeut, sexologMange kærlige hilsner

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!