fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Kan jeg dyrke sex før min menstruation?

Hej Maj

Jeg er en pige på 16 år som ikke har fået menstruation endnu, men jeg har fået en kæreste og vi vil gerne dyrke sex. Men kan jeg dyrke sex, når jeg ikke har fået det endnu? Jeg ved godt det der med, at jeg kan blive gravid, fordi jeg kan få ægløsning inden mens. Men er jeg ”klar” til at dyrke sex, altså udviklet til det?

Fisken

Brevkasse:

Kan jeg dyrke sex før min menstruation?

Hej Fisk

Ja, du kan godt dyrke sex, selvom du ikke har fået menstruation. Men husk at beskytte dig.

I skal være forsigtige og meget stille og rolige den første gang. Det kan nemlig godt gøre ondt og fordi du er nervøs kan du spænde meget op i dit underliv. Så når jeg skriver at I skal være forsigtige mener jeg, at din kæreste skal starte med sine fingre og ikke pikken, og han skal være meget forsigtig.

Jeg har hørt om mange piger efterhånden som slet ikke har lyst til sex, fordi deres første oplevelser var voldsomme. Så gør det til noget stille, roligt og forsigtigt og smukt  Og husk på, at du behøver ikke at blive ved, hvis du ikke har lyst selvom I er godt i gang.

Du kan altid gøre sin fyr færdig med hånden eller munden eller han kan gøre det selv.

Stop når det ikke er dejligt længere.

Maj Wismann underviser- Kan jeg dyrke sex før min menstruationDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram