fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Kan kun få orgasme alene, ikke med min mand!

Hej Maj!

Jeg har ingen problemer med at komme, når jeg er mig selv, ja det er nærmest let, og jeg ved jo lige, hvad jeg skal gøre.

Men jeg får næsten aldrig orgasme, når jeg er sammen med min dejlige mand.

Hvad kan jeg gøre for at få dem oftere, og hvordan kan det være?

Hilsen en dame, som føler sig snydt

Brevkasse:

Kan kun få orgasme alene

Hej dame

Du skal have meget mere fokus på dig selv, og den nydelse din mand gerne vil give dig, lad mig sige det sådan; Du skal til at være ualmindelig selvisk, egocentreret og mig-mig-mig inde i den seng, fordi sex handler om at give nydelse og modtage nydelse, og det kunne altså godt lyde lidt som om, at din evne til at modtage er gået under jorden!

Ufatteligt mange mænd elsker at tilbede kvindekroppen og svømme hen i den, og vi kvinder er virkelig dårlige til at tage imod det, fordi vi bl.a. hele tiden tror, at vi skal gengælde, hvilket vi ikke skal, vi skal modtage det, han giver os.

Det er ikke ensbetydende med at du skal være passiv eller stoppe med at gøre noget godt for din mand, men din fokus når du rør ved ham er, hvordan DU oplever det - du skal øve dig i at læne dig tilbage i sengen og nyde det han giver dig og hans kærtegn, så du forbliver i dine sanser og din krop i stedet for i dit hoved og så skal du selvfølgelig huske at stimulere din klitoris under selve samlejet også - hvilket MANGE kvinder lige glemmer i farten og så forventer, at orgasmen kommer susende, hvilket den så ikke gør!

Og så er det jo også en rigtig god ide at få guidet ham til det du selv kan, når du er alene - vis ham, hvad du gør og hvordan du gør det.

Øv dig i at give dig selv orgasme, mens han ligger og hvisker noget frækt til dig, eller hvad du ellers tænder på.

Orgasme arbejde kan deles op i trin, og du er nu nået til trinnet "Jeg skal lære at få orgasme mens min partner deltager".

En klitorisvibrator kan i øvrigt gøre underværker i sådan en situation lige de første 5 gange, til du har vænnet dig til at komme mens han deltager, så må du i gang med fingrene.

Maj Wismann - Kan kun få orgasme aleneDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Læs om Maj på Wiki her <---

 
 
 
 
 

Læs mere om orgasme:

Brevkassen: Jeg har aldrig fået orgasme 

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram