fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Kan kun få orgasme ved oralsex!

Hej Maj,

Jeg har et kæmpe problem. Min nye kæreste kan ikke lide at slikke mig, men det er den eneste måde, jeg kan komme på. Hvordan får jeg ham til det? Jeg har ikke fået orgasme siden min ex-kæreste og er ved at blive desperat!!!

Hilsen K, 22 år

Brevkasse: Kan kun få orgasme ved oralsex!

Hej K

Jeg tænker at en smule kommunikation ville være værd at afprøve i den her situation. Prøv at spørge din kæreste, hvad det er der gør, at han ikke vil slikke dig?

Måske er der en helt klar grund, som i rent faktisk kan gøre noget ved, hvis det f.eks. er lugt, hår osv.

Og så skal du da i gang med at lære at give dig selv orgasme, for du er da pludselig ualmindelig afhængig af at have en kæreste, der vil slikke dig, når det er den eneste måde du kan få orgasme på!

Din orgasme er dit ansvar, også selvom du har en kæreste 😉

Og tro mig, dit sexliv bliver SÅ meget sjovere, når du først kan få orgasme, når han rører ved dig, slikker dig, er oppe i dig, mens du selv stimulerer klitoris etc etc etc. Men det handler om træning, og at du får sat tid af til at dyrke din seksualitet. Hvordan ville du have det, hvis din kæreste kun kunne få orgasme ved, at du gav ham et blæs?

Kærligst og lidt bestemt

Maj Wismann

 
Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram