fbpx
Vælg en side
Hej Maj,
Jeg har et kæmpe problem. Min nye kæreste kan ikke lide at slikke mig, men det er den eneste måde, jeg kan komme på. Hvordan får jeg ham til det? Jeg har ikke fået orgasme siden min ex-kæreste og er ved at blive desperat!!!
Hilsen K, 22 år

 

Hej K
Jeg tænker at en smule kommunikation ville være værd at afprøve i den her situation. Prøv at spørge din kæreste, hvad det er der gør, at han ikke vil slikke dig? Måske er der en helt klar grund, som i rent faktisk kan gøre noget ved, hvis det f.eks. er lugt, hår osv. Og så skal du da igang med at lære at give dig selv orgasme, for du er da pludselig ualmindelig afhængig af at have en kæreste, der vil slikke dig, når det er den eneste måde du kan få orgasme på! Din orgasme er dit ansvar, også selvom du har en kæreste 😉 Og tro mig, dit sexliv bliver SÅ meget sjovere, når du først kan få orgasme, når han rører ved dig, slikker dig, er oppe i dig, mens du selv stimulerer klitoris etc etc etc. Men det handler om træning, og at du får sat tid af til at dyrke din seksualitet. Hvordan ville du have det, hvis din kæreste kun kunne få orgasme ved, at du gav ham et blæs?
Kærligst og lidt bestemt
Maj
 
Kvindens seksualitet

Anmelderrost lydkursus om kvindens seksualitet, vil du vide mere, lære mere, få øvelser, teknikker og redskaber til at udvikle din seksualitet med?

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!