fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Kan kun komme, når min kæreste slikker mig!

Hej Maj

Min kæreste og jeg har lige købt hus, og vi er begge lige blevet færdiguddannet inden for det sidste år, og vores drømme er ved at gå i opfyldelse.

Vi kan snakke om alt mellem himmel og jord, og vi kan også hygge os hver for sig og også alene med vores venner.

Vores sex og også godt, men jeg har et problem, jeg kan kun komme, når min kæreste slikker mig, og det vil han ikke!

Jeg har ikke fået orgasme i over et år nu, og jeg er virkelig ved at være desperat, hvad kan jeg gøre?

Hilsen R.

Brevkasse:

Kan kun komme, når min kæreste slikker mig

Hej R.

Skønt at høre, at I bare har det super godt med hinanden, det er så dejligt at have mødt sin livspartner, og bare suse derudaf med fælles projekter, god alenetid og gode samtaler, hvor man bare mærker følelserne vokse for hinanden.

Hmmmm.... gad vide om I ikke mangler et fælles projekt mere?

Et projekt, "jeg skal lære at få orgasme, når jeg er sammen med min kæreste, mens jeg onanere”, eller ”jeg skal lære i det hele taget at få orgasme på en anden måde end at blive slikket.”

De fleste piger, har én bestemt måde de kan få orgasme på, nogle ved at blive slikket, andre ved hjælp af bruseren, nogle kan kun få orgasme, hvis de spænder op i hele underlivet på en gang lige inden de kommer osv.

Men det er jo også sådan med os mennesker, at vi gør det, der virker gang på gang på gang, vores hjerne er faktisk lidt doven i det, og springer over hvor gærdet er lavest, men så er det jo lige pludselig at problemerne opstår, for hvad gør man så, når man løber ind i den dejligste fyr, og han så ikke lige har en pik, der krummer lidt til højre, som er den eneste måde, man kan komme på, eller at han ikke bryder sig om at slikke en, når det nu kun er sådan man kan komme!

Skal man så skrotte ham og finde en fyr, der kan lige det, man har brug for? NEJ! Gode fyrer/kvinder hænger ikke på træerne, og søde R., du skal lære at tage ansvar for din egen orgasme. Jeg kan godt forstå at din kæreste ikke vil slikke dig, hvis det kun er ham, der kan give dig orgasme, måske er der lidt protest inden over hans nej – har du spurgt ham?

Måske er det fordi han ikke bryder sig om hår i munden? Måske kan han ikke lide smagen? Hvis du kender årsagerne til hans nej, er det meget lettere at forholde sig til det. Hvis du vender problematikken om, ville det jo svare til, at du som ene person havde ansvaret for, at han fik sin udløsning/orgasme, ville du bryde dig om den position?

Det ville de fleste kvinder ikke. Men du skal i gang med at onanere, helt selv, og når du har lært det, skal du vise din kæreste, hvad du kan og han skal prøve at gøre det efter. Vis ham din teknik, og han kan vise sig sin, sådan kan I begge få meget mere ud af sex.

Jeg vil anbefale dig en god vibrator, så du starter med et par "nemme" måder at få orgasme alene på, og herefter skal du i gang med fingrene. Jeg plejer at anbefale disse to - LELO Lily klitorisvibrator eller den mere kraftige Fairy vibrator.

Held og lykke med det hele.

Maj Wismann - Kan kun komme når min kæreste slikker migDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram