fbpx

Hej Maj

Min kæreste og jeg har lige købt hus, og vi er begge lige blevet færdiguddannet inden for det sidste år, og vores drømme er ved at gå i opfyldelse. Vi kan snakke om alt mellem himmel og jord, og vi kan også hygge os hver for sig og også alene med vores venner.

Vores sex og også godt, men jeg har et problem, jeg kan kun komme, når min kæreste slikker mig, og det vil han ikke! Jeg har ikke fået orgasme i over et år nu, og jeg er virkelig ved at være desperat, hvad kan jeg gøre?

Hilsen R.

Hej R.

Skønt at høre, at I bare har det super godt med hinanden, det er så dejligt at have mødt sin livspartner, og bare suse derudaf med fælles projekter, god alenetid og gode samtaler, hvor man bare mærker følelserne vokse for hinanden.

Hmmmm…. gad vide om I ikke mangler et fælles projekt mere? Et projekt, “jeg skal lære at få orgasme, når jeg er sammen med min kæreste, mens jeg onanere”, eller ”jeg skal lære i det hele taget at få orgasme på en anden måde end at blive slikket.”

De fleste piger, har én bestemt måde de kan få orgasme på, nogle ved at blive slikket, andre ved hjælp af bruseren, nogle kan kun få orgasme, hvis de spænder op i hele underlivet på en gang lige inden de kommer osv.

Men det er jo også sådan med os mennesker, at vi gør det, der virker gang på gang på gang, vores hjerne er faktisk lidt doven i det, og springer over hvor gærdet er lavest, men så er det jo lige pludselig at problemerne opstår, for hvad gør man så, når man løber ind i den dejligste fyr, og han så ikke lige har en pik, der krummer lidt til højre, som er den eneste måde, man kan komme på, eller at han ikke bryder sig om at slikke en, når det nu kun er sådan man kan komme!

Skal man så skrotte ham og finde en fyr, der kan lige det, man har brug for? NEJ! Gode fyrer/kvinder hænger ikke på træerne, og søde R., du skal lære at tage ansvar for din egen orgasme. Jeg kan godt forstå at din kæreste ikke vil slikke dig, hvis det kun er ham, der kan give dig orgasme, måske er der lidt protest inden over hans nej – har du spurgt ham?

Måske er det fordi han ikke bryder sig om hår i munden? Måske kan han ikke lide smagen? Hvis du kender årsagerne til hans nej, er det meget lettere at forholde sig til det. Hvis du vender problematikken om, ville det jo svare til, at du som ene person havde ansvaret for, at han fik sin udløsning/orgasme, ville du bryde dig om den position?

Det ville de fleste kvinder ikke. Men du skal i gang med at onanere, helt selv, og når du har lært det, skal du vise din kæreste, hvad du kan og han skal prøve at gøre det efter. Vis ham din teknik, og han kan vise sig sin, sådan kan I begge få meget mere ud af sex.

Jeg vil anbefale dig en god vibrator, så du starter med et par “nemme” måder at få orgasme alene på, og herefter skal du i gang med fingrene. Jeg plejer at anbefale disse to – LELO Lily klitorisvibrator eller den mere kraftige Fairy vibrator.

Held og lykke med det hele.

Kærligst

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Hver uge, kan du få masser af amå smarte tips og tricks til dit sex og kærlighedsliv – Og lige nu, får du som bonus gratis online-kurset “5 hemmeligheder til et endnu bedre sexliv og mere lyst”, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet – klik her.

Synes du godt om artiklen?

Så udtryk og del din begejstring ved at klikke på “Like” i boxen herunder, og giv andre mulighed for at læse den også, og hjælp på den måde med at sprede gode budskaber, inspirere og motivere.

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!