fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Løgnene gør så ondt, at det er ubeskriveligt

Hej Maj

Du må virkelig undskylde, at jeg skriver, der er tit andre der har det sværere end mig og jeg ved godt at jeg er dum når jeg lader mig gå så meget på.

Og du behøver ikke at svare, er ked af at jeg tager din tid.

Men jeg kan simpelthen ikke se mig ud af tingene mere.

Jeg har en dejlig kæreste, ingen tvivl om det.

Men desværre har han løjet overfor mig, hvor jeg har opdaget det om ting, som betyder meget for mig, og nu har jeg så svært ved at stole på ham igen, hvordan kan vi nogensinde få genskabt den tillid er svært for mig at se.

Løgnene gør så ondt, at det er ubeskriveligt og man aner ikke hvornår den næste løgn kommer, for man har jo oplevet dem tidligere. Jeg vil virkelig gerne leve med ham, og elsker ham jo uendeligt højt, måske derfor det gør mere ondt i hjertet.

Jeg er mistænkelig over for alverdens små ting, jeg bruger krudt på at tænke så meget over det og jeg husker alle de dumme ting, alle skænderierne, alle de negative ting, og nogen gange tænker jeg virkelig at der var bedre man var væk, for så gjorde det ikke så ondt.

Ja undskyld jeg har skrevet, skulle jeg nok ikke, men du er den eneste jeg lige ved måske kunne give mig de gyldne ord eller bare en ledetråd.

Undskyld.

S

Brevkasse:

Løgnene gør så ondt, at det er ubeskriveligt

Kære S

Øv en rigtig møg situation du står i. Men du skal vide, at din reaktion er fuldstændig normal, for du beskytter nemlig dig selv lige nu, og derfor tjekker du op på din kæreste hele tiden. Det giver adrenalin rus og man føler sig som en rigtig bitch, når man nu ikke lige tror på ham, for han har jo lovet, at han ikke ville lyve, og i bund og grund vil man SÅ gerne tro på ham og have at det hele skal være godt.

Nu skriver du jo ikke noget om, hvad det er han har løjet om, men du skriver at det var noget der havde stor betydning for dig, og så er det jo endnu værre end hvis det bare var en hvid løgn. Det der er enormt vigtigt i sådan en situation som denne her er, hvordan din kæreste reagerer, for det er faktisk hans job at skabe den tillid og tryghed.

Det er ham, der har brudt tilliden og ham, der har gjort det svært for dig at være i forholdet, så der er ham der skal bevise over for dig, at hans adfærd er værd at stole på! Og aben hænger jo på dig, for det er jo inde i dog at smerten er mest forfærdelig og gør ondt og følelserne og tankerne drøner rundt så det er til at blive sindssyg af! Og der er hans job, at få dig i sikker havn igen.

Du skal ikke undskylde at du skriver til mig, du har brug for et godt råd og jeg er lige her til at give dig et, så det skal du bare benytte dig af, jeg er glad for din store tillid, tak for den  Men din kæreste skal altså på arbejde! Og det er vigtigt at du får fortalt ham, at det er hans adfærd der skal afgøre, hvor vidt du kan stole på ham eller ej. For jeg kan se, at du gerne vil kunne stole på ham igen, og det er tydeligt af din mail at du elsker ham og at dette virkelig går dig på helt inde i hjertet.

Det som du kan gøre, er at flytte dit fokus, så du ikke kun ser alt det negative som han gjorde og gør, men også begynder at finde beviser på, at han faktisk er til at stole på og at du kan regne med hans ord. Find et bevis hver aften og skriv det i en lille bog. Så har du fokus på både det gode og det negative og det så har du et samlet billede af ham, og det er jo lidt unfair hvis du kun har fokus på alt det dårlige  Hvorfor løj ham for dig? Det er jo også interessant at finde ud af.

Hvis I har lyst synes jeg at I skal få tilmeldt jer et PREP-kursus, hvor kommunikationen er i højsæde. Tjek. www.PREP.dk

Til sidst vil jeg sige, at hvis begge parter arbejder på at få det bedre og gør en indsats så kan man få et meget bedre forhold end før. Nogle gange fører kriser faktisk til noget helt fantastisk.

Løgnene gør så ondt - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram