fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Min dreng på 6 år onanerer - er der noget galt med ham?

Hej Maj

Jeg er en mor til en dreng på 6 år og den anden aften, da vi lå i hans seng og jeg læste godnathistorie for ham, opdagede jeg at han lå og hev i sin tissemand og grinede. Da jeg spurgte, hvad han lavede, svarede han, at han gjorde tissemanden hård og at det var en rar fornemmelse.

Jeg blev fuldstændig befippen og skyndte mig at læse færdig og sige godnat og anede virkelig ikke, hvordan jeg skulle tackle situationen. Er det normalt i den alder at gøre sådan? Jeg har jo aldrig rørt ved mig selv på den måde og da slet ikke som barn.

Jeg er virkelig bange for at der er noget galt med ham. Kan du hjælpe mig med hvordan jeg skal håndtere dette store problem?

Hilsen Merethe

Brevkasse: Min dreng på 6 år onanerer

Hej Merethe

Sikke en frisk lille gut du har i huset! Tak fordi du skriver, du er bestemt ikke den eneste forældre, der tænker sig gul og grøn pga. børn der har opdaget ”den rare fornemmelse”. For hvordan skal man som forældre håndtere dette?

Jeg vil sige til dig, som til alle de andre bekymrede forældre jeg snakker med, at din søns sexualiet er helt naturlig. Det du som mor, skal være opmærksom på er, om hans opførsel er hensigtsmæssig eller uhensigtsmæssig for ham. At han ligger under dynen og hygger sig lidt og rør ved sig selv, så det kilder i maven er jo fuldstændig uskyldigt og helt naturligt og det vil jeg anbefale dig at lade ham gøre, men det er vigtigt at du får sat din grænse op.

Da min søn var på den alder, sagde jeg til ham, at det var okay at gøre når man er alene, men ikke sammen med andre, f.eks. midt i Netto eller når mormor og morfar er på besøg, og jeg fortalte ham, at hvis han fik lyst til at gøre det, skulle han gå ind på sit værelse og lukke døren, at det var hans hyggelige og private leg.

Jeg måtte også sige, at når jeg læste historie for ham, så var det bare super hyggeligt at ligge under dynen i nattøj sammen, men at han altså måtte vente til jeg var gået ud af værelset med at røre ved sin tissemand. Det er i hvert tilfælde vigtigt, at du ikke gør det til noget han skal skamme sig over men tværtimod forklare ham, at det er ganske naturligt og helt i orden.

Hvis du har mod på det kan du jo låne en bog på biblioteket omkring hvordan man får børn, og fortælle ham, at hans mor og far også kender den der rare fornemmelse, men at det er noget som også for jeres vedkommende er privat.

Kh,

Maj Wismann, klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Maj Wismann i brevkassen - Min dreng på 6 år onanerer

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram