fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Brevkassen om parforhold

I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen

Min fyr har ikke så meget lyst til sex som mig

Kære Maj
Jeg har et problem som er, at jeg har meget mere lyst til sex end min kæreste. Tit, når jeg lægger op til sex, ender det med at jeg bliver afvist, og det gør mig simpelthen så ked af det. Har du nogle gode råd til, hvad jeg kan gøre?
Kh. Kat.

 

Hej Kat.
Det er rigtig træls med din situation. Du skal to ting, nemlig lærer at modtage en afvisning uden at det går dig på, og lige nu bliver du rigtig ked af det, fordi du tror, at han afviser dig, fordi du måske ikke er dejlig nok, tænker jeg.  Men i mange tilfælde handler det om alt andet, end at manden synes, at kæresten er usexet! Så snak med ham og spørg ind til, hvad han oplever, så du kan få ro på dine tanker omkring afvisning, måske er manden træt, stresset, presset etc.. Inden du bebrejder dig selv, skal du få kommunikeret godt med ham, og få fundet ud af, hvad der ligger til grund for alle hans afvisninger.  Og så skal du finde ud af, om du kan få tilfredsstillet din sexlyst på en anden måde, end at han SKAL være aktiv. Måske vil han bare ligge ved siden af, mens du onanerer og på den måde anerkende din lyst, og måske giver det ham selv lyst. Hvis mine råd ikke giver dig nogen som helst resultater, synes jeg, at I skal prøve at kontakte en kompetent og veluddannet sexolog til et par enkelte samtaler. Din kæreste er også velkommen til at kontakte brevkassen.
Kærligst Maj
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min Gratis E-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?
❤ Hvordan får man gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.
Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram