Vælg en side
Kære Maj
 
Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, og håber på, at du måske kan hjælpe mig? Jeg har fået en ny kæreste og hun kommer fra en rigtig, rigtig dårlig familie med druk og en masse svigt. Jeg elsker hende over alt på jorden, og hun er virkelig kvinden i mit liv, men hun har ingen tro på sig selv. Hun tror ikke på, hvad jeg siger til hende, når jeg fortæller hende, hvor dejlig hun er, og hvor meget jeg glæder mig til at hun skal være min brud eller mor til mine børn. Kan jeg gøre noget for at hjælpe hende? Det skal lige siges, at hun er åben for at gå i terapi, både selv, men også med mig, så vi kan få det bedre og få det som vi vil have det her i livet og heldigvis betyder det økonomiske ikke noget for mig. Hun ved også, at jeg vil skrive til dig.
 
Hilsen Per
 

 
Hej Per
 
Jeg ser, at det er åbenlyst at svare dig, da du faktisk selv giver svaret. Hun skal i terapi og forvent et langt forløb – det er meget oppe i tiden at man kan fixes sådan vupti vupti, men på sigt er det en dårlig løsning, hellere gå i et langt forløb, og måske skifte psykolog efter et eller to år, end at falde tilbage i gamle mønstre, og når økonomien ikke er et problem, så skal hun bare afsted nu. Jeg vil anbefale hende, at hun kontakter en Kognitiv psykolog evt. fra Psykologhuset i Århus, da jeg kan se, at I kommer fra det område, hvor jeg ved at de har Kognitive efteruddannelser. Hvor er det fedt, at I kan snakke så åbent om tingene hjemme hos jer, det er jo en enorm styrke. En lille opgave I kan lave sammen hver aften er, at I køber hver en bog som i har liggende på jeres natbord, og så skriver I et bevis op på, at du f.eks. har været en god kæreste i dag, og det samme gør din kæreste. Det bevidstgør og sætter fokus på den del, mennesker med lavt selvværd ofte glemmer at se på, nemlig alle de gode ting, de også gør i deres hverdag. Som B.S. Christiansen siger “Et godt liv, skal man kæmpe for”, og uanset, hvilken familie man kommer fra, har man noget at slås med i større eller mindre grad – og vil man have det, man selv definerer som det gode liv, ja, så må man arbejde på at komme derhen. Derudover vil jeg anbefale jer, at lytte til mine lydkurser om kærlighed og parforhold – de vil være en kæmpe hjælp for jer begge i det, hun skal til at gå igennem, og give både jer, men også hende en masse redskaber, metoder, teknikker og viden, som kan være jer til rigtig stor gavn i processen.
De kærligste hilsner
Maj Wismann, sexolog og parterapeut

 
Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!