fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Min kæreste tænder ikke på min gravide mave

Hej Brevkasse på Websexolog.dk
Jeg skriver, fordi jeg virkelig har brug for hjælp. Min kæreste og jeg venter barn og jeg har termin i juni. Vores store problem er, at min kæreste ikke har lyst til mig seksuelt efter at min mave er begyndt at blive stor, han siger at han ikke tænder på den og han siger også at han er bange for at der sker noget med barnet. Kan du hjælpe?
Hilsen Stine

 

Hej Stine
Tak for din mail. Først og fremmest vil jeg pointere, at medmindre din jordmoder og læge har sagt andet, og hvis din graviditet forløber fuldstændig normalt, er der intet til hinder for at nyde sex under en graviditet. Barnet bliver ikke skadet på nogen måde, selvom jeg godt er klar over, at mange mænd har tanker om dette. Så din kæreste er fuldstændig normal og reagerer fuldstændig normalt, mange mænd har det sådan. Jeg tænker, at det er lidt fedt at jeres kommunikation og tillid til hinanden er så stor, at han siger til dig, hvordan han har det, ros ham for det! Du skriver ingenting, om din lyst til sex, men hvis du har lyst, skal du selvfølgelig ikke lade dig begrænse af, at han ikke har lyst til sex med dig, der er mange andre måder at have sex på, end direkte samleje. Måske kan I onanere sammen og se hinanden frækt i øjnene imens. Hvis du har lyst kan du også give ham et blowjob eller tilfredsstille ham på den måde han bedst kan lide. Sex er mange ting og bestemt også andet end decideret samleje, og tiden er lige nu i jeres forhold til at udvide jeres seksuelle horisont til andet end samleje, og når fødslen er overstået og din krop er kommet til hægterne, har I mange flere sexuelle muligheder end før du blev gravid. Sikke en gave.
Kærligst Maj Wismann, Parterapeut og sexolog
Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram