fbpx

Hej Maj

Min kæreste får ikke orgasme. Vi har kendt hinanden i flere år og hun har aldrig fået orgasme med mig, hun kan godt selv. Hun bliver aldrig rigtig våd og når vi har sex, vil hun egentligt gerne bare have det overstået.

Jeg tænker ikke på andet og tænker hele tiden på, hvad jeg gør galt. Jeg har prøvet at give hende oralsex som forspil, men det hjælper heller ikke. Hvad kan jeg gøre? Er det mig der gør det hele forkert?

Hilsen

P

 

Hej P

Om du gør det hele helt forkert kan jeg ikke svare på, for jeg er jo ikke din kæreste, MEN, det er jo din kærestes ansvar at fortælle dig, hvad du skal gøre, for at det føles dejligt for hende! Du skriver at hun hverken bliver våd eller rigtig gider sex og bare gerne vil have det overstået, måske har hun ikke opdaget, hvor fantastisk sex kan være, tænker jeg.

Måske opfatter hun sex som noget, hvor hun skal give dig noget, og ikke modtage. I sådan en situation handler det meget om tanker! Jeg tænker også, at hun jo er fysisk i stand til at få orgasme, men at der er ”noget” dvs. tanker, der blokerer hende, så hun ikke kan få orgasme sammen med dig. Det handler jo om, hvad der sker inde i hende og ikke om dig!

Jeg tror, at du skal prøve at geare lidt ned for dine tanker, og prøve at få hende til at være lidt mere aktivt deltagende i legen. Måske starte med at lave sensualitetstræning i en periode, så i får ind/ud sexen væk, og får fat i nydelsen ved at modtage og give kærtegn. Lav f.eks. en lille pakke kalender, men små dejlige ting du kan give hende. Altså kropslig nydelse.

For hun skal lære, at nyde og modtage dine kærtegn uden at hun tror, at hun skal give noget igen, for på den måde kan hun lære at blive tryg ved situationen, og derefter begynde at åbne op for at få orgasme sammen med dig.

Du kan f.eks. give hende 10 minutters ryg/balle massage, fodbad mens du reder hendes hår, massage af hovedbunden osv. Hver gang afslutter du med at sige tak, fordi du måtte give hende gaven, og så lukker du den der, dvs. ingen sex bagefter. Så kan hun langsomt lære at det er ok at modtage nydelse uden at skulle give igen og hendes kærlighedsbeholder vil blive fyldt op.

Du kan også købe bogen ”Mama Genas manual til mænd” Af Regena Tomashauer til hende som gave, det vil hjælpe hende i processen.

 

orgasme, orgasmer, parforhold, parterapeut, sexologMange kærlige hilsner

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!