fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Min kæreste får ikke orgasme, hvad gør jeg galt?

Hej Maj

Min kæreste får ikke orgasme. Vi har kendt hinanden i flere år og hun har aldrig fået orgasme med mig, hun kan godt selv. Hun bliver aldrig rigtig våd og når vi har sex, vil hun egentligt gerne bare have det overstået.

Jeg tænker ikke på andet og tænker hele tiden på, hvad jeg gør galt. Jeg har prøvet at give hende oralsex som forspil, men det hjælper heller ikke. Hvad kan jeg gøre? Er det mig der gør det hele forkert?

Hilsen

P

Brevkasse:

Min kæreste får ikke orgasme, hvad gør jeg galt?

Hej P

Om du gør det hele helt forkert kan jeg ikke svare på, for jeg er jo ikke din kæreste, MEN, det er jo din kærestes ansvar at fortælle dig, hvad du skal gøre, for at det føles dejligt for hende! Du skriver at hun hverken bliver våd eller rigtig gider sex og bare gerne vil have det overstået, måske har hun ikke opdaget, hvor fantastisk sex kan være, tænker jeg.

Måske opfatter hun sex som noget, hvor hun skal give dig noget, og ikke modtage. I sådan en situation handler det meget om tanker! Jeg tænker også, at hun jo er fysisk i stand til at få orgasme, men at der er ”noget” dvs. tanker, der blokerer hende, så hun ikke kan få orgasme sammen med dig. Det handler jo om, hvad der sker inde i hende og ikke om dig!

Jeg tror, at du skal prøve at geare lidt ned for dine tanker, og prøve at få hende til at være lidt mere aktivt deltagende i legen. Måske starte med at lave sensualitetstræning i en periode, så i får ind/ud sexen væk, og får fat i nydelsen ved at modtage og give kærtegn. Lav f.eks. en lille pakke kalender, men små dejlige ting du kan give hende. Altså kropslig nydelse.

For hun skal lære, at nyde og modtage dine kærtegn uden at hun tror, at hun skal give noget igen, for på den måde kan hun lære at blive tryg ved situationen, og derefter begynde at åbne op for at få orgasme sammen med dig.

Du kan f.eks. give hende 10 minutters ryg/balle massage, fodbad mens du reder hendes hår, massage af hovedbunden osv. Hver gang afslutter du med at sige tak, fordi du måtte give hende gaven, og så lukker du den der, dvs. ingen sex bagefter. Så kan hun langsomt lære at det er ok at modtage nydelse uden at skulle give igen og hendes kærlighedsbeholder vil blive fyldt op.

Du kan også købe bogen ”Mama Genas manual til mænd” Af Regena Tomashauer til hende som gave, det vil hjælpe hende i processen.

Min kæreste får ikke orgasme - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram