fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Min kæreste skal udsendes, jeg er bange for at miste ham

Hej Maj

Jeg er en pige på 21, der lige har fået at vide at min kæreste skal udsendes som soldat, vi har kun kendt hinanden et år. Jeg er virkelig bange for hvordan det hele skal foregå og om vi kommer til at glide fra hinanden, også bange for, om der kan ske ham noget. Jeg er virkelig i krise, kan du ikke give mig et godt råd? Vi er i øvrigt lige flyttet sammen, og jeg er bange for at det bliver rigtig ensomt uden ham.

Hilsen Louise

Brevkasse:

Min kæreste skal udsendes, jeg er bange for at miste ham

Kære Louise

Tak fordi du skriver. Du rammer mig lige i hjertet. Min kæreste er selv soldat, at jeg har oplevet en udseendelse på egen hånd, Ja, det er sku hårdt, men det hårdeste er faktisk de tanker man gør sig omkring det og ikke det, der reelt set sker.

Jeg vil anbefale dig at læse på hærens hjemmeside og gå ind i deres forum, der kan du chatte med andre kvinder og pårørende til udseendte. Og hvis du kan lægge din frygt for, at der sker ham noget ned i et øjeblik, er det faktisk ret fantastisk, hvad sådan en udseendelse kan gøre for et forhold, i kan komme SÅ meget tættere på hinanden følelsesmæssigt fordi I oplever noget utroligt dybt sammen.

Mht. din frygt for ensomhed, skal du allierer dig med dine veninder og din familie. Lav allerede nu aftaler i din kalender, tøse weekender, inviter dine søskende, din gamle mormor til middag, brug denne chance og se mulighederne, det er meget mere konstruktivt, end at sidde i sofaen og græde og have ondt af sig selv, for det gør faktisk situationen meget værre, og også for din kæreste som skal afsted, han skal gerne kunne tage af sted med god samvittighed, så han kan udfører sig arbejde godt og sikkert.

Men lav en plan, søde Louise, for hvad du kunne bruge de 6 mdr. til i dit liv. Måske skal du tage et supplerende fag på VUC om aftenen, måske skal du gå til mavedans, eller begynde at lave en fast biograftur med dig selv, og emaile et referat af hver film ned til din kæreste.

Og husk, at du kan jo også bruge tid på at lave gaver til ham, pakkekalender, frække billeder og kærestebreve du kan sende. Og skulle du få det rigtig skidt, så kan du ALTID kontakte forsvaret, de har nemlig psykologer, som er utrolig søde, og man kan sagtens få et par samtaler med dem, som letter og gør livet lettere, samt familienetværket.

Du må også gerne ringe til mig og få en uforpligtende samtale.

Min kæreste skal udsendes - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram