fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Min kæreste tænder på andre kvinder, jeg er rigtig ked - hvad kan jeg gøre?

Kære Maj

Jeg håber at du kan hjælpe mig. Jeg har haft en kæreste i et års tid og vi snakker rigtig godt sammen og er begge enige om, at der er en masse godt i vores forhold, og at vores fremtid kan blive rigtig god, hvis vi passer på forholdet sammen. MEN, han tænder på andre kvinder og er meget opmærksom på andre kvinder i vores omgangskreds hele tiden. Han snakker med dem og om dem og nævner dem hele tiden, han vil lave trekanter med dem og det er som om, at han ville have et helt harem hvis han kunne. Han siger at han elsker mig virkeligt meget, men at han også bare er SÅ vild med kvinde kroppe at han ikke kan få nok af dem. Jeg er rigtig ked af det, for jeg vil bare have ham for mig selv. Hvad kan jeg gøre? (forkortet af Maj)

Hilsen Q

Brevkasse:

Min kæreste tænder på andre kvinder, jeg er rigtig ked - hvad kan jeg gøre?

Hej Q

Tak for din mail, det er godt at du skriver til mig. Det virker ikke på mig som om, at han er arrangageret nok i jeres forhold, jeg er ked af at sige det, men han lyder som en af de mænd der både vil blæse og have mel i munden. Du virker meget mere afklaret omkring, hvad du ønsker i dit liv, men det kollidere med virkeligheden, da han ikke deler samme opfattelse som dig. Jeres grænser for utroskab virker også difuse! Har I snakket om disse? Har I sammen defineret hvor jeres grænser går overfor hinanden, og hvad I hver især vil gå med til? Det virker ikke på mig som om, du får opfyldt dine behov i dette forhold, men som om, at han har fokus på en masse andre damer/kvinder udenom jeres relation og det er gift for et forhold, hvis det kun er den ene part, der synes at det er sjovt.

Jeg vil anbefale dig, at tage en lang snak med ham, da han tydeligvis ikke kender dine grænser. Hvis han stadig ikke vil respektere dine grænser, når du har gjort det klart, må du gå videre i livet, og betragte ham som en mand du elskede, men som ville noget andet end dig med livet. Han mødes med kvinder uden at deres mænd ved det og de lægger tydeligt op til ham - hvorfor mødes han ikke med dig i stedet? Jeg tror på, at i et godt og sundt forhold bruger man sin energi i forholdet og ikke uden for forholdet.

Måske skulle du spørge ham, hvad det egentligt er, som han synes, er så godt I har sammen, som er værd at bygge videre på, det ville da være interessant at få at vide. Det vil være hårdt at skilles, hvis det ender sådan, men du må passe på dig selv og der vil vente dig noget bedre end at være ulykkelig over at din kæreste har fokus på andres kroppe og seksualitet i stedet for at han bruger energien indad i jeres forhold på at gøre jeres seksualitet og forhold bedre.

Der er intet galt med nogen af jer, ingen er mere rigtig eller forkert end den anden, I har bare ikke den samme opfattelse af, hvad der er okay og ikke okay i jeres forhold, og nogle gange kan forskellen være så stor at det er bedre at være alene end at være kærester og så stadig være venner.

Jeg tror ikke, at du er følelsesmæssigt tilfreds eller får dækket dine behov, det lyder ikke sådan, og så er det dit ansvar at komme et skridt nærmere en løsning, uanset hvilken vej løsningen ligger. Jeg håber at mit svar kan hjælpe dig i en retning, der er godt for dit hjerte.

Maj Wismann om Min kæreste tænder på andre kvinderDe bedste hilser

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram