fbpx

Kære Maj

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, og håber på, at du måske kan hjælpe mig? Jeg har fået en ny kæreste og hun kommer fra en rigtig, rigtig dårlig familie med druk og en masse svigt. Jeg elsker hende over alt på jorden og hun er virkelig kvinden i mit liv, men hun har ingen tro på sig selv.

Hun tror ikke på, hvad jeg siger til hende, når jeg fortæller hende, hvor dejlig hun er, og hvor meget jeg glæder mig til at hun skal være min brud eller mor til mine børn. Kan jeg gøre noget for at hjælpe hende?

Det skal lige siges, at hun er åben for at gå i terapi, både selv, men også med mig, så vi kan få det bedre og få det som vi vil have det, her i livet og heldigvis betyder det økonomiske ikke noget for mig. Hun ved også, at jeg vil skrive til dig.

Hilsen Per

Hej Per

Jeg ser, at det er åbenlyst at svare dig, da du faktisk selv giver svaret.  Hun skal i terapi.

Jeg vil anbefale hende, at hun kontakter en Kognitiv psykolog evt. fra Psykologhuset i Århus, hvor jeg ved at de har Kognitive efteruddannelser. Hvor er det fedt, at I kan snakke så åbent om tingene hjemme hos jer, det er jo en enorm styrke. En lille opgave I kan lave sammen hver aften er, at I køber hver en bog som i har liggende på jeres natbord, og så skriver I et bevis op på, at du f.eks. har været en god kæreste i dag, og det samme gør din kæreste. Det bevidstgør og sætter fokus på den del, mennesker med lavt selvværd ofte glemmer at se på, nemlig alle de gode ting, de også gør i deres hverdag.

terapi, parforhold, kognitiv, sexolog, parterapeut,Kram

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!