fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Min kæreste tror ikke på mig, når jeg siger hun er dejlig

Kære Maj

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, og håber på, at du måske kan hjælpe mig? Jeg har fået en ny kæreste og hun kommer fra en rigtig, rigtig dårlig familie med druk og en masse svigt. Jeg elsker hende over alt på jorden og hun er virkelig kvinden i mit liv, men hun har ingen tro på sig selv.

Hun tror ikke på, hvad jeg siger til hende, når jeg fortæller hende, hvor dejlig hun er, og hvor meget jeg glæder mig til at hun skal være min brud eller mor til mine børn. Kan jeg gøre noget for at hjælpe hende?

Det skal lige siges, at hun er åben for at gå i terapi, både selv, men også med mig, så vi kan få det bedre og få det som vi vil have det, her i livet og heldigvis betyder det økonomiske ikke noget for mig. Hun ved også, at jeg vil skrive til dig.

Hilsen Per

Brevkasse:

Min kæreste tror ikke på mig, når jeg siger hun er dejlig

'Hej Per

Jeg ser, at det er åbenlyst at svare dig, da du faktisk selv giver svaret.  Hun skal i terapi.

Jeg vil anbefale hende, at hun kontakter en Kognitiv psykolog evt. fra Psykologhuset i Århus, hvor jeg ved at de har Kognitive efteruddannelser. Hvor er det fedt, at I kan snakke så åbent om tingene hjemme hos jer, det er jo en enorm styrke. En lille opgave I kan lave sammen hver aften er, at I køber hver en bog som i har liggende på jeres natbord, og så skriver I et bevis op på, at du f.eks. har været en god kæreste i dag, og det samme gør din kæreste. Det bevidstgør og sætter fokus på den del, mennesker med lavt selvværd ofte glemmer at se på, nemlig alle de gode ting, de også gør i deres hverdag.

Min kæreste tror ikke på mig - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram