fbpx

Kære Maj Wismann

Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, min kone vil skilles og har sagt i mange år, at hun var utilfreds, men jeg har ikke lyttet godt nok til hende, og jeg vil have hende til at give mig en chance mere også for vores børns skyld.

Det er som om, at jeg er vågnet op og nu kan se, at hun har så meget ret. Jeg har været en dårlig mand, været egoistisk og ikke lyttet til hende, tænkt på mig selv. Jeg er meget dominerende i samtaler, og det har hun fortalt mig rigtig længe.

Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, kan du ikke hjælpe mig? Hun er dog ikke flyttet endnu og siger nogle dage, at vi måske stadig kan være kærester bare ikke bo sammen.

Hilsen JJ.

Hej JJ.

Uhhhh hvor kan jeg godt blive gal i skralden over, at man i et parforhold skal helt derud, hvor man går før ens partner respekter ens oplevelser. Det er tit den historie jeg hører, og jeg synes ærlig talt, at det er sørgeligt!

Hvornår lærer vi, at hvis den ene part i et forhold, har det skidt eller er ked af noget eller har problemer eller u-dækkede behov, så er det altså parforholdet, der har det sådan. Mit problem er parforholdets problem og omvendt.

Din kloge kone har i årevis fortalt dig, hvad hun har savnet, og som du selv siger, så har du ikke lyttet.

Tænk sig, hvis det var i et firma i det private erhvervsliv!

Så var du blevet fyret for længst. Nå, nok sure og ærgerlige opstød fra mig, håber du fanger mine pointer.

Du skal have hjælp med det samme, punktum.

Jeg vil anbefale dig at opsøge en veluddannet terapeut, som kan hjælpe dig med at ændre dine mønstre, og så skal du sætte alle sejl ind på at ændre adfærd derhjemme.Og jeg vil VIRKELIG anbefale dig at supplere med en mandegruppe. Nu ved jeg ikke, hvorfra i landet du kommer, men der er både mandegrupper på Sjælland og på Fyn.

En mandegruppe går i bund og grund ud på, at man er en flok mænd, der mødes, og så snakker man om det, der er svært for én, får de andres respons og så er mandegruppe lederen ofte uddannet, har taget kurser eller har en stor viden inden for og erfaring med mænd, mandegrupper, personlig udvikling og maskulinitet, således, at mandegruppelederen kan give én nogle helt konkrete redskaber, viden, teknikker og øvelser, man kan prøve af.

Det er et maskulint forum, hvor du som mand er i højsæde. Det handler om dig og din rolle som mand, kæreste, far, kollega eller hvad du end måtte opleve problemer med.

Derudover skal du dælme til at give hende det, hun beder om, hun er jo tom i sin kærlighedsbeholder. Kvinder er der, hvor de har det godt og hvor der er lys og varme og kærlighed.

Giv hende det.

Og undskyld igen og igen. Undersøg og opsøg alt den viden du kan om, hvordan du bliver den bedste kæreste, hvordan I får et dejligt parforhold etc. – tjek mine online-produkter ud, og fortæl hende om alt det du lærer, tag evt. nogle kurser sammen.

Søde ven, ingen har lært dig at lytte, at skabe et godt forhold, at være en god kæreste, det skal du lære, som mange andre i det her land. Lær det og blive en af de mænd som de andre mænd misunder, fordi du har knækket koden til at få et fantastisk forhold og en lykkelig kæreste.

Hvis du viser hende, at du virkelig mener, at du vil ændre sig adfærd, og ikke bare siger tomme løfter og ord, så vil hun måske ændre sit syn på dig.

Uanset vil jeg bede dig om at tage ansvar for jeres børns velbefindende og tilmelde jer et PREP kursus for skilte forældre, hvis spillet er kørt og hun er fast besluttet på en skilsmisse.

Min kone vil skilles, og jeg vil gøre ALT!Pøj Pøj

Maj Wismann, sexolog og parterapeut. 

Få Fingrene i Maj Wismann´s Gratis online-kursus

Om de 4 største og mest fatale fejl vi ALLE laver, når vi snakker med vores partner. 4 ting, der vil ændre dit liv og parforhold TOTALT.

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!