fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Min mand går til mange firmafester...

Hej Maj

Jeg er løbet ind i et problem med min kæreste gennem 12 år. Jeg vil starte med at fortælle at vi har det rigtig godt på alle måder vi plejer at gå ud sammen jeg har ikke noget i mod hvis han går ud med kollegaer en eller 2 gange om året og holder af at være sammen om det vi laver, vi har begge været gift før og har begge børn.

Hvor hans kone gerne lod ham sidde og være barnepige og jeg havde en mand der plejede alkoholen, så vi nyder vi har fundet hinanden og kan lave ting sammen. Mit problem er, at der er rigtig mange fester på hans arbejde både i firmaet men også personalefester, og det er uden partner.

Jeg har det rigtig skidt med det, og min mand kan ikke sige nej til sit arbejde selvom han siger til mig at han gerne vil. Da jeg var med ude at grille i sommer til en fest med partner, spurgte jeg hans chef hvorfor de ikke åbnede op for at tage partner med noget mere, der til fik jeg besked på, at det gjorde de ikke og jeg skulle ikke stoppe min mand i at tage med.

Har du en ide til hvordan jeg kan trænge igennem med mit budskab om ikke så meget firma tam tam da jeg ikke har det godt med det når vi er vant til at lave  noget sammen og det bliver jo ikke til så meget når han skal så meget ud med firmaet.

Jeg har det ikke godt med alle de fester uden partner, han havde ellers lovet at kun gå hver anden gang men det bliver hurtig lavet om og vi har kun fælles venner alle par og de går også ud sammen.

På forhånd tak

Mange hilser

Brevkasse:

Min mand går til mange firmafester...

Hej anonyme

Tusind tak for din lange mail, som jeg har forkortet en del. Som jeg ser dit problem, handler det her ikke om, at din mand går til firmafester. Det handler om at du ikke tager ansvar for din egen tid og dit eget humør.

Du skriver i din mail, at du har opsøgt din mand på et værtshus, hvor han var ude med firmaet fordi du ikke kunne få kontakt til ham. STOP, stop stop. Det er et kæmpe sidespor du er ude på.

Jeg ved godt, at det ikke er rart at få at vide at den adfærd man har er uhensigtsmæssig, men det er den, punktum. Når man gerne vil have ret, så retfærdiggør man også sine egne handlinger og finder beviser på, at man har ret, så som du skriver, at  jeres venner heller ikke går til så mange alene fester.

Men du skal stoppe nu, for ellers kommer det her til at ødelægge jeres forhold. Din mand er involveret i et firma, hvor det forventes at man går til de sammenkomster og chefen har sågar gjort det meget klart for dig.

Spørgsmålet er nu, om du vil ændre firmaets politik, din mands loyalitet over for sine kollegaer, eller om du vil arbejde med din egen følelse af usikkerhed og arbejde med din egen evne til at fylde din tid ud?

Jeg vil foreslå dig, at lave noget fedt, hver gang din mand er væk, dyrk selfloving, inviter alle kvinderne ud til hyggeaften fra alle de par i kender, gå selv i byen med din bedste veninde, og IKKE der hvor din mand er.

Du skal lade din mand være den han er på sit arbejde og du skal være dig selv. Du skriver også at du er vant til, at I bruger meget tid sammen, netop! Du skal have nye vaner, så du med et stort smil kan sende din skønne og dejlige mand ud i verden og vente på ham, når han kommer hjem og selv have oplevelser at dele ud af.

Du skriver også at din tidligere mand var glad for alkohol, og så er det jeg spidser ørerne, for er det der skoen klemmer, at når din mand drikker alkohol, så bliver du utryg? Du må tillade din mand, at vise over for dig, at han ikke er din ex mand, og godt kan drikke alkohol og stadig være en dejlig mand.

Jeg ved at det er en svær proces du er igennem, og jeg sender dig en masse kærlige tanker, men du må finde dig selv i det her, og tage ansvar for dit liv, dine tanker, følelser og de valg som du tidligere har truffet som har efterladt spor i dit nutidige forhold som du kæmper med.

Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til en sexolog eller parterapeut, hvis det bliver for svært for dig, for jeg tror, at nogle enkelte samtaler, hvor du får åbnet op for dine tanker og følelser, vil kunne hjælpe dig i processen.

Min mand går til mange firmafester - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram