fbpx

Hej Maj

Jeg skriver fordi det bare er gået mega galt nu. Mit forhold til min elskede kæreste, er ved at smuldre, grundet at min sexlyst bliver mindre og mindre. Vi har prøvet alt lige fra stimulering af klitoris til oral stimulering. Men når jeg “kommer” får jeg det så dårligt med mig selv over at skeden er “ulækker” våd, og jeg lægger mig til at sove med dårlig samvittighed, fordi jeg ikke ville have sex bagefter alligevel.

Hvad skal jeg gøre?

Hilsen N

Kære N

Øv!

Tak for dit spørgsmål, Jeg tror, at du ville have rigtig godt af at snakke med en kompetent og veluddannet sexolog. Bare en enkelt eller to sessioner, du er velkommen til at ringe til mig, så kan vi klare det over telefonen.

Din opfattelse af dig selv og din skede er uhensigtsmæssig og dine tanker er meget negative og derfor er det svært for dig at have god samvittighed. Men indtil da kan du jo tænke over, hvorfor din skede skulle være ”ulækker”, når den er våd, hvad er det for nogle tanker der giver dig dårlig samvittighed og har du indviet din skønne kæreste i dem?

Prøv at udforske dine tanker og evt. prøv at se på dig selv i et spejl helt tæt på, og se hvor smuk du faktisk er forneden, som en hel blomst faktisk. Jeg vil også anbefale dig at se Betty Dodsons dvd´er omkring kvindens seksualitet og underliv, de vil være en gave for dig.

Du er skabt for at nyde, og for at modtage din kærestes penetration og maskuline styrke, og du er smuk og lige som du skal være. Jeg håber at du tager udfordringen op og at du får det skønneste sexliv.

 

Sexolog og parterapeut Maj WismannI kærlighed

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!