fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Når jeg lægger op til sex, afviser han mig, kan du foreslå noget?

Hej Maj

Min kæreste arbejder rigtig meget lige for tiden og vi har ikke så meget tid sammen. Der er nogle der har sagt op på hans job og pt. sidder han i næsten to stillinger. Det skal han de næste par mdr. og vi har talt om det derhjemme, at det er ok i en periode. Men jeg savner ham og synes at jeg er egoistisk når jeg har det sådan, for jeg ved jo, at hans arbejde betyder meget for ham. Når jeg lægger op til sex, afviser han mig også og siger at han er for træt og hellere vil sove. Jeg har aldrig prøvet før, at han ikke havde lyst til mig, og er rigtig ked af det. Kan du ikke foreslå noget jeg kan gøre?

Hilsen MH

Brevkasse:

Når jeg lægger op til sex, afviser han mig

Kære MH

Hmmm. Er man egoistisk, når man har udækkede behov, som man gerne vil have opfyldt. Det synes jeg ikke. For mig at se, er egoisme der, hvor du er fuldstændig ligeglad med ham men udelukket styre efter at få dine behov dækket her og nu, og sådan læser jeg ikke din mail.

Men det er rigtigt, at man selvfølgelig savner sin ellers så nærværende kæreste, når han pludselig er helt fraværende og ikke engang har lyst til sex længere. Og det med sexen, handler nok rigtig meget om hans arbejde og knap så meget om dig. Men, når det er sagt, så er det jo sådan, at der jo stadig skal noget ind på kæreste/sjov kontoen, også for din kæreste, for man kan jo ikke blive ved at trække penge ud af en konto, hvor man ikke sætter ind.

Jeg vil foreslå dig, at du spørger din kæreste, om der er en weekenddag, hvor han kan afsætte hele dagen til jer to, for så vil du arrangere noget dejligt for jer, og du må gerne sige at du savner ham og har brug for at blive fyldt op, så du også kan holde til denne periode. For når den ene i et forhold har problemer er det jo hele forholdet det går ud over, og også i dette tilfælde. Men jeg vil anbefale dig en søndag, der har han jo nok haft fri lørdag (og lad ham have hele den lørdag i fred, så han kan få ro på og lade op alene) og så søndag så forkæler du ham med morgenmad på sengen, når HAN begynder at vågne og derefter kan I gå en lang tur sammen og begge komme ned i kroppen evt. tage et bad sammen også, eller kører en lang tur ud i naturen.

Jeg ved godt, at det er dig der trænger til at få omsorg og opmærksomhed lige nu, men det lader jo til at din kæreste simpelthen ikke har noget, og at du trods alt, stadig har lidt tilbage at give af. Hvis din kæreste er en god mand, vil han værdsætte din kærlighed og dit forsøg på at skabe god energi i forholdet og have fokus på det positive, nu hvor han ikke orker det. Og uanset hvad, kan du ikke trække energi ud af ham, han ikke har. Så hjælpe ham med at få energi, mens I er har kærestetid.

Når jeg lægger op til sex, afviser han mig, kan du foreslå noget Sexolog og parterapeut Maj WismannDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram