fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Når jeg sprøjter klemmer mine øjne sig sammen?

Hej Maj
Jeg er en fyr på 32 år som i mange år har haft en episode når jeg får udløsning.. det går ud på, at når jeg kommer oppe i hende uanset hvor, eller hun spiller den af på mig, eller jeg selv onanere, men når jeg sprøjter så klemmer mine øjne sig sammen og er ikke til at åbne igen før udløsningen er overstået,,, første gang det skete, blev jeg bange, men da det gentog sig fandt jeg det helt normalt, for det er hver eneste gang. Håber du kan hjælpe mig med et svar..

Venlig Hilsen "Lukøje"

Brevkasse:

Når jeg sprøjter klemmer mine øjne sig sammen?

Hej Lukøje

Ja, vi mennesker er pudsigt indrettet, når det gælder, hvordan vi ser ud i det øjeblik vi får orgasme eller udløsning. Mange piger holder sig faktisk tilbage, når de får orgasme, for ikke at miste kontrollen og så tro at de ser helt spedalske ud, hvis de bare giver efter.

Jeg kan fortælle dig, at rigtig mange mænd spænder op i balle muskulaturen, når de får udløsning, nogle spænder i benene, andre i maven, bækkenbunden osv. Jeg har også hørt om mænd, der sagde nogle bestemte ting under udløsning, og i de fleste tilfælde var det heldigvis ganske harmløse ord, der fløj ud af munden på dem.

Uanset, så kan og skal du ikke styre din krop i denne situation, du skal nyde og fokusere på hvor lækkert det føles i pikken og i kroppen og i nærværet med din kvinde. Har hun ikke nogle ting, som hun gør, når hun kommer? Stønner på en bestemt måde, siger noget bestemt, læner nakken tilbage, lukker øjnene? Etc..

Mit svar til dig må være, at du er helt normal og at du bare skal lukke øjnene alt det du kan når du kommer og så have fokus på, at det er skønt og dejligt og lækkert at få orgasme. Du er helt normal.

Når jeg sprøjter klemmer mine øjne sig sammen Sexolog og parterapeut Maj WismannKærligst

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram