fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Nyder at komme i munden på min kæreste - men hvorfor?

Goddag Maj Wismann

Som så mange andre fyrer nyder jeg at få lov til at komme i munden på min kæreste. Hun har heller ikke noget brok over det, så det er jo egentlig fint nok. Men på trods af det faktum, at jeg, mere eller mindre som alle andre, erkender at det er en fantastisk dejlig fornøjelse, at komme i munden på en kvinde, så har jeg dog undret mig over det i et længere stykke tid:

Hvorfor giver det denne herlige følelse at få lov til det? Her tænker jeg både på det psykologiske og fysiologiske processor. Jeg er ikke i stand til selv at sætte ord på hvorfor, jeg konkluderer blot at det er super fedt.

Jeg kan ikke finde ud af, om det handler om dominans, tillid eller ydmygelse fantasier. Jeg er rimelig sikker på, at der er en sund logik bag det, men kan ikke se den som instinktmæssig årsag, da man jo ikke har en gevinst i det (udover nydelsen selvfølgelig).

Håber at du kan svare mig på dette spørgsmål.

Mvh Den videnbegærlige 😛

Brevkasse: Nyder at komme i munden på min kæreste - men hvorfor?

Hej Den videbegærlige

Du har jo fuldstændig ret, der findes ingen instinktmæssige belæg for at det skulle være fedt for en fyr at komme i munden på en pige. Det sikre jo ikke artens overlevelse.

Jeg tror faktisk heller ikke at det handler om dominans, og jeg må fortælle dig, at dette svar er baseret på min egne ideer omkring dette, da jeg simpelthen ikke har kunne finde nogen videnskabelig dokumentation for dette. Men, mon dog ikke at der ville blive gloet lidt, hvis en fyr en dag ville lave en doktor afhandling omkring dette? LOL.

Nå men, det jeg tror, det handler om er accept! Når pigen sluger din sæd, dit mærke, dine gener, din formeringsevne, dit helligste, så er det en fuldstændig og total accept af dig som mand (det er den følelse det giver manden i mange tilfælde). Han føler sig fuldt ud accepteret.

Ligesom at en mand kan føle sig frygtelig til mode og få total ”nederen” på, hvis en pige ikke vil tage hans pik i munden, fordi det af manden bliver opfattet som om en del af ham ikke er god nok til hende, og at den del er hans helligste ejendom. Rigtig mange piger tror, at det "bare" handler om, at han vil have et blowjob og få tilfredsstillelse på det fysiske plan, men der tager de fejl.

Hvordan ville en kvinde ikke have det, hvis en mand væmmedes ved hendes bryster og ikke ville røre ved dem, det ville knække hende og ramme hende hårdt. Og det samme med pikken. Manden har brug for, at kvinden rør ved den og behandler den godt, nusser den lidt og synes at den er dejlig, hermed ikke sagt at hun skal lave deep T. men mere at det er vigtigt at hun anerkender den, og derfor er det også en følelsesmæssig tilfredsstillelse der sker for manden når kvinden tager den i munden og hvis hun så tilmed sluger eller lader ham komme i munden på ham, giver det ham følelsen af, at her er en pige som elsker ham med hud og hår og pik, og ikke bare hud og hår. Så til dit spørgsmål om, hvad det handler om, vil jeg sige at det handler om at manden føler sig accepteret 100%.

Nyder at komme i munden - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram