fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Søger en sød fyr

Hej Maj

Jeg er single og søgende efter en kæreste. Jeg er 33 år og har et dejligt job, en fed lejlighed og en masse gode venner, men jeg mangler en at dele mit liv med. Jeg dater en del, men synes, at det er svært at finde ud af, hvad jeg skal kigge efter ved en kommende partner.

Ærlig og kærlig er jo enormt klichee agtigt, men sandt på sin måde.

Jeg er træt af at lede efter en nål i en høstak.

Har du nogle ideer?

Hilsen Rikke

 

Søger en sød fyr

 

Hej Rikke

Det lyder som om, at du er på rette spor, når du begynder at optimere din søgning. Det er jo lidt som at skulle købe en bil! Hvis du har en stor hund, skal der være plads til den, skal der være airbags, sæder på bagsædet osv. Du går jo ikke ud og ser på sportsvogne, hvis du har brug for en familie”van”.

Det lyder måske en anelse kynisk og udspekuleret, men jeg mener at det er tåbeligt ikke at søge efter det, der passer til en som person. Når jeg laver singlerådgivning eller singleworkshops underviser jeg blandt andet altid i de 6 karaktertræk som Barbera De Angelis anbefaler i bogen ” Er du den rette for mig”, som jeg i øvrigt vil anbefale dig at læse.

Derudover kan du have stor glæder af at investere i mit online kursus til singler,  som du finder her.

De 6 karaktertræk du skal gå efter er:

1) Viljen til personlig udvikling

2) Følelsesmæssig åbenhed

3) Hæderlighed

4) Moden og ansvarsbevidst

5) Høj selvagtelse

6) Positiv indstilling til tilværelsen

Hvis du finder en fyr med disse egenskaber, er du mere end godt på vej. Derudover skal du øve dig i at sige nej! Så du kan blive god til at vælge de fyre fra, som ikke er gode for dig. Alt for mange er bange for at sige nej, og derfor går de på flere og flere dates med en de ikke har lyst til, og jo længere tid de dater, jo sværere bliver det at sige fra. Og som jeg ser det, er det jo faktisk spild af god tid.

Held og lykke i din søgning.

Maj Wismann, Parterapeut og sexolog

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram