Vælg en side
Hej Maj
Jeg har været til et foredrag med Torben Weise omkring hans bog ”Bryd vanen”. Han snakker om, at man i et parforhold skal score hinanden igen og igen. Hvad dælen mener han med det?
Hilsen Nikolai

Hej Nikolai
Det Torben mener er, at RIGTIG mange mennesker, både mænd og kvinder, begynder at falde af på den og stoppe scoringsakten eller ”gøre sig til” akten, når først fisken er i net, og det gør faktisk at energien i parforholdet falder. Du skal lave en liste sammen med din kæreste en aften, tro mig, hun vil elske dig for det, hvor du spørger hende, om hun vil være med til en leg, der kan gøre jeres forhold endnu bedre. I skal skrive 30 punkter ned på et stykke papir, og alle punkter skal starte med ” Jeg elsker når du…” og så skal det være HELT konkret. F.eks. ”Jeg elsker når du tager mine sokker af, og nusser mine fødder, når vi ser tv-avisen” eller ”Jeg elsker når du står ½ time tidligere op, og giver mig et kys og en kop kaffe med på vej ud af døren, når jeg skal på arbejde”.

Du skal så bytte liste med din kæreste, og som den super kæreste du er, skal du i din kalender indskrive at du skal gøre mindst 2 af disse ting bevidst på en uge. At score hinanden igen betyder, at blive ved med at gøre ting, der får din partner til at tænke ”Ej, hvor er jeg dog glad for min kæreste, hvor er jeg glad for at jeg valgte lige netop ham”. Og det bedste ved det hele er næsten, at det stort set altid kommer tifold igen i form af kærlige handlinger, en masse ja´er i stedet for nej´er, mere intimitet og kys etc. At starte dagen med sætningen “Hvad kan jeg gøre i dag for at min partner føler sig elsket” – er en fantastisk gave for både dig og din partner.

Kærlige tanker
Maj Wismann, sexolog og parterapeut
 
Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!