fbpx

Hej

Jeg bor sammen med min kæreste på 2. år. Vi havde indtil for cirka et år siden, og spændende og godt sexliv. Så startede min kæreste i skole, og der dalede overskudet og dermed sexlivet. Og det har jeg fuld forståelse for. Men nu her tre måneder efter at hun blev færdig med skolen, er der ikke sket nogen ændring. Og min kæreste vil ikke snakke om det. Hun siger at jeg bare skal lade det ligge, at det nok skal komme.

I de sidste tre måneder har jeg kun fået tarvelige forsøg på halvhjertede blowjobs, NÅR JEG BETALER FOR DET! Det vil sige, hvis jeg har købt noget til hende. Og ikke et eneste af dem har endt med at jeg er kommet. Jeg knokler nærmest nat og dag, for at holde styr på tingene, og give hende det liv hun vil have, men jeg får absolut intet igen.

Jeg har tænkt meget over det, da jeg har det helt utroligt dårligt med det. Og jeg er kommet frem til at, jeg vil fortsætte med at kæmpe for det her, i en måned mere, og så går jeg. Lyder det helt vanvittigt?

Vi har prøvet emormt mange forskellige ting, for at få det her til at virke. Vi købte din bog, og har prøvet sensualitetsøvelsen, og vi har prøvet de opgaver du havde med i Sexskolen. Men hun har bare ikke lyst til mig, eller til sex i det hele taget.

Jeg har det virkelig dårligt … Jeg lægger låg på det, og holder mig til at snakke med min psykolog om mine negative følelser. Oveni er det nået til et punkt hvor at jeg føler en masse negative ting, når jeg mærker lysten melde sig. Jeg bliver frustreret, ked af det, irriteret og vred på samme tid, med at jeg har lyst til bare at flå hendes trusser itu, og tage hende ind over bordet. Vi har virkelig brug for din hjælp. For jeg er sgu ved at drukne …

Kærlig hilsen J

Kære J

Først og fremmest tak for din ros, jeg er Maj Wismann og ikke Joan, og det er jo Joan, der har skrevet den bog du henviser til samt været Lærer i sexskolen. MEN, først og fremmest skal du vide, at kvinders sexlyst kan gå i dvale! Ja, det lyder fuldstændig skørt, men lyst hos kvinder er en slags muskel, der skal bruges og trænes ellers krymper den ind til ingenting.

Du har vist hensyn og forståelse i en lang periode, hvilket er en god egenskab, hvis man er i et forhold, men som jeg hører dig, er det bare NOK nu. Nu skal I i gang med et godt og sundt sexliv igen. Du skriver også at du har en masse negative tanker, når lysten melder sig, og ved du hvad, det har din kæreste sikkert også.

De fleste kvinder har ufattelig dårlig samvittighed, når deres kæreste er frustreret over noget, der har med dem at gøre, specielt, hvis det handler om sex. Jeg forstår udmærket din situation, og du er jo kommet til et punkt, hvor du bare ikke gider det her mere. Og det skal du sige til hende. Du skal stille krav.

Og som du jo har mærket på din egen krop, så er det jo ikke fedt at sælge sig selv for at få sex. Du skal stille hende stolen for døren, for at snakke med hende hjælper jo ikke, når hun ikke vil snakke. Du må igen prøve at bede om en alvorlig snak med hende og afviser hun dig, skal du vise hende dette brev, hvor jeg så anbefaler dig, at fortælle hende, at hvis hun ikke vil tage din frustration seriøst og løse dette som et fælles problem, så må det være enden på jeres forhold.

Når den ene part har et problem, er det forholdets problem, er min overbevisning. For det smitter af på hele parforholdet, og der er ikke noget mere giftigt end hvis ens partner ikke tager ens problemer seriøst. For mig lyder det som om, at det også er et stort problem for hende, ellers ville hun jo ikke afvise at tale om det.

Så først prøv at snak med hende igen, afviser hun dig, så sig, at enten får I hjælp, og du skal nok finde det, eller også må du tage jeres forhold op til revision og overveje om du vil være i et forhold til en kvinde, som ikke vil tage dine problemer seriøst. Det er vigtigt at du gør det her til jeres problem, og ikke angriber hende. Der er naturlige grunde til at miste lysten, men det gælder bare om, at være bevidst om at få gang i den igen.

Hvis hun siger ja til hjælp, skal I tage til en kompetent sexolog, og få nogle par-sessioner og evt. nogle individuelle, hvor I får set og vendt og drejet de negative tanker I begge har.

 

sex, sexliv, dalet, Sexolog og parterapeut Maj WismannMange kærlige hilsner

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!