fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Ung fyr med forhudsforsnævring.

Hej
Jeg er en fyr på 15 år, der er begyndt at onanere, men jeg har et problem med min forhud. Det er som om, at jeg ikke kan trække den helt tilbage over pikhovedet, og når jeg onanerer gør det ondt når jeg begynder at gøre det hurtigt. Jeg vil ikke snakke med mine forældre om det, da jeg synes, at det er pinligt og ikke ved hvad jeg skal sige. Ved du hvad jeg kan gøre?
Hilsen Skorpionen

 

Hej Skorpion
Tak for dit spørgsmål, jeg kan fortælle dig, at du bestemt ikke er den eneste dreng i Danmark, som har problemer med at forhuden er lidt forsnævret. Jeg vil anbefale dig følgende: Først skal du hver aften i 14 dage, prøve at trække din forhud så langt tilbage så muligt, OGSÅ så det strammer lidt, og så holde den der i 10 sekunder, dette gør du 10 gange. Hvis du ikke efter 14 dages træning kan se at din forhud begynder at kunne trækkes længere tilbage, synes jeg, at du skal gå op til din læge og snakke med ham. Han kan give dig noget creme, som du kan smøre dig med, som gør at forhuden løsner sig. Eller også kan han vælge, at du skal have lavet et lille snit. Det lyder måske ubehageligt, men det er desværre den eneste vej frem, hvis intet andet hjælper. Jeg kan love dig for, at når det først er overstået så vil du være glad for at det er blevet gjort. Jeg har mødt mænd i min praksis, som først fik gået til lægen da de havde rundet de 45 år og gået rundt hele livet, med sådan en problematik, og bagefter var de SÅ lettede og har alle sagt, at DET skulle de have gjort, da de var unge! Lær af deres erfaring 🙂
Med hensyn til dine forældre, så tænker jeg, at du skal prøve at snakke med dem, selvom det måske synes lidt pinligt, men jeg ved også, at det er sådan et rigtigt ”voksen” svar, som du sikkert ikke kan bruge til en fis. Det du også kan gøre er at tale med en anden voksen, som du er tryg ved, som du kan tale med det om, evt. tage med til lægen, hvis du er nervøs for at tage derop alene? Du kan også henvende dig på præventions-klinikken i den nærmeste storby og få en snak med en sygeplejeske.
Mange hilsner
Maj Wismann, Parterapeut og sexolog
Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram