fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Vi glemmer at være kærester, når jeg har travlt.

Hej Maj.

Jeg har en meget sød og dejlig kæreste, som jeg har været sammen med i ca. et år. Den første tid i vores forhold var præget af, at især jeg ikke vidste, hvad jeg ville, fordi jeg skulle sendes med mit arbejde til Østen i foråret. Jeg mødte ham også på et tidspunkt, hvor jeg virkelig var glad for og afklaret med at være single, så jeg gik ind til det med tanken om at det ville have en naturlig afslutning.

Vi nåede alligevel at blive glade for hinanden i de 3 måneder der gik, fra vi mødte hinanden, til jeg skulle afsted, og det endte med at vi svor troskab, og han kom på besøg af 2 omgange, hvor vi havde det meget meget dejligt. Selvom vi savnede hinanden meget, var vi, i hele perioden, ret gode til langdistanceforholdet, og havde rigtig god kommunikation samt meget ærlighed og tillid.

Jeg har været i Danmark i 6-7 uger nu, og til at starte med var gensynet med alting dejligt, og jeg glædede mig meget til at få et hverdagsliv med min kæreste. Det er gået over alle forventninger, indtil jeg for 3 uger siden begyndte på arbejde igen. Vi er lige startet et stort forskningsprojekt, som er meget tidskrævende, men virkelig spændende, og jeg går meget op i det. Udover den normale arbejdstid, er der en del læsning og møder på forskellige tidspunkter.

Problemet er, at jeg er udkørt i hverdagene, og når vi sover sammen, har jeg ofte ikke lyst til sex.(Hvilket han har meget!). I weekenderne har jeg godt nok lyst til at prioritere ham, men han vil ofte gerne gå i byen, hvilket jeg ikke er så meget til mere. Primært fordi jeg ikke orker at have tømmermænd.(både pga. at jeg skal læse, og fordi det er min eneste fridag). Han kan godt lide at drikke øl, se fodboldt, spille musik m.m. og har nogen rigtig gode venner, hvilket jeg synes er helt OK, men vi er nok vokset i lidt forskellige retninger meget hurtigt.

Han bruger sine weekender med sine mandefornøjelser, jeg med mine egne ting. Jeg gider ikke at han skal komme og sove når han har været i byen, og jeg gider heller ikke være sammen med ham når han har tømmermænd, fordi han er lad og bare vil ligge i sengen eller se fjernsyn. I hverdagene er jeg som sagt træt, og jeg bliver meget ofte ked af det i hans selvskab. Jeg er helt bevist om at det ikke er pga. ham, men fordi jeg simpelthen er mere følsom når han er i nærheden, fordi muligheden for at åbne mig op og tænke over hvilket pres jeg er under, er større når han er der.

Når jeg er alene eller sammen med mine kollegaer, kan jeg nemmere gemme det væk. Ja, jeg er ikke så glad i hans selvskab, som jeg synes jeg burde være, og jeg har også mistet en stor portion sexlyst. Han er forståede, men jeg får dårlig samvittighed over ikke at kunne være særlig meget seksuelt for ham. Han er en anelse overvægtigt, hvilket aldrig har generet mig når vi har haft det godt sammen, men nu er det ligesom om, jeg ikke tænder på ham så meget, og jeg er begyndt at betvivle om hans personlighed er nok.

Jeg har ligget vågen om natten og tænkt på hvordan vi skal få det godt sammen, men jeg kan kun se frem til at de næste mange måneder(måske et helt år) bliver lige så travle for mig, som det er nu.

Jeg er virkelig glad for ham, og jeg synes vi kan noget helt specielt sammen, og han er den første mand jeg har tænkt seriøse fremtidstanker med. Han er sjov, skarp, følsom, romantisk, eventyrlysten.. alt hvad man kan ønske sig!

Jeg ved også, at den her situation går ham på, men vi går lidt galt af hinanden når vi prøver at snakke om det. Vi er begge i den sidste del af 20'erne. Håber du måske har nogen værktøjer vi kan bruge til at få gnisten tilbage, også i hverdagen.

Kærlig Hilsen den travle.

Kære den travle

Tak for din lange og beskrivende mail. Det allerførste, der falder mig ind, når jeg læser om dine problematikker er, at ja, gu´ er du da hamrende udkørt, træt osv. Og ved du hvad?

SÅDAN ER LIVET OGSÅ!

Det handler faktisk ikke så meget om, at det er skrækkeligt, at man har travlt, men faktisk mere om, hvordan man håndtere de perioder, og det lyder ærlig talt på mig som om, at I ikke helt har jeres strategier på plads.

Umiddelbart vil jeg foreslå jer, at begynde at date igen. Beslut jer for dage I ses, hvor I så skal være kærester og lave noget hyggeligt sammen. Hvor I begge kan sætte jer op til, at NU skal der altså ske noget hyggeligt og måske sexe sexe lidt.

Du er hammer træt, så jeg vil foreslå lørdag aften som fast kæreste aften, for så kan du sove længe om morgenen og han kan gå i byen om fredagen. Døgnet har kun 24 timer, ugen 7 dage - man kan ikke alt, og hvis I ikke ønsker, at jeres forhold skal gå i stykker, så vil jeg anbefale jer, at prioritere kvalitets kærestetid i sådanne perioder, som I oplever nu, hvor du har pænt travlt.

Og ja, når man har travlt, er træt, har dårlig samvittighed, så kan man også sagtens synes, at ens kæreste er for tyk,, for grim, har for langt skæg , for kikset tøj osv. Men i bund og grund er det måske bare et udtryk for, at man selv mangler ro og balance.

Så i gang med god, fast og lækker kærestetid, så skal du nok se ændringer. (Også i sexlysten).

De kærligste hilsner

Maj Wismann, sexolog og parterapeut.

Sexlysten, sex, lyst, lysten, problemerFå Fingrene i Maj Wismann´s Gratis online-kursus

Om de 4 største og mest fatale fejl vi ALLE laver, når vi snakker med vores partner. 4 ting, der vil ændre dit liv og parforhold TOTALT.

Synes du godt om artiklen?

Så udtryk og del din begejstring ved at klikke på “Like” i boxen herunder, og giv andre mulighed for at læse den også, og hjælp på den måde med at sprede gode budskaber, inspirere og motivere.

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram