fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Blowjobs, lugt og smag - hjælp!

Hej Websexolog
Jeg har et spørgsmål til sex, jeg håber du kan og vil hjælpe mig med. Jeg ville rigtig gerne give min kæreste en masse blowjobs, og vi har også prøvet nogle gange. Men jeg synes bare det er så ucharmerende, hvis pikken lugter lidt. Jeg synes altid, at den lugter, også selvom han lige har været i bad. Og hvis den endelig er lugtfri, så kommer der en smule sæd, eller lignende, ud når jeg begynder. Bare lidt, som gør at hele smagen er ødelagt. Jeg bliver virkelig tændt af, af det, hvilket er utrolig ærgeligt, da jeg elsker at give ham blowjobs! Har du nogle gode råd, eller sæber, eller andet som kunne hjælpe os?
Mange Hilsner

Fra Marlene

Brevkasse: Blowjobs, lugt og smag - hjælp!

Hej Marlene

Som du skriver, synes de fleste piger faktisk, at det er lækrest, hvis deres fyr er helt ren og dufter rent, når de skal slikke ham, der findes selvfølgelig også piger og kvinder, der tænder på den "naturlige" lugt, og sådan er vi jo så forskellige som mennesker, heldigvis da 😉  Det du kan gøre er at kamuflere smagen af sæd ved at bruge glidecreme med smag, eller spise en sodavandsis imens, gerne din ynglings. Derudover kan du snakke med din kæreste om at ændre hans spisevaner, således at hans sæd smager mere sødt end surt, som den gør pt. Alkohol, kaffe, cigaretter, junkfood er det værste for sædsmagen, så jeg vil anbefale dig at putte en masse grønt og frugt i ham, og selvfølgelig snakke med ham om det (du ændrer nemlig også smag til mere sødt, hvis du ændrer dine spisevaner). Ananas og søde frugter skulle 12-24 timer efter give en meget sukker og frugtagtig smag, derudover er frugt og grønt også sundt 😉

Held og lykke

Maj

Swede - BodyJam Glidecreme Jordbær/Asti.

Swede - BodyJam Glidecreme Jordbær/Asti.

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram