fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Endelig fundet en god mand, men ikke forelsket?

Hej Maj

Jeg er kommet ud af et rigtig dårligt forhold for ½ år siden, og når jeg ser tilbage, har alle de forhold jeg har været i været rigtig dårligt. Jeg har valgt den ene dårligere mand end den anden, og jeg har fundet mig i alt alt for meget.

Nu har jeg mødt en ny mand, som virker til at være rigtig rigtig god god og rar, også ved mine venners børn, og han er meget interesseret i mig, men jeg har ikke den samme fornemmelse i maven som ved de andre mænd, det er som om jeg ikke er forelsket i ham, som jeg har været de andre gange, lynhurtigt forelsket.

Han sms tit til mig og har inviteret mig ud, men jeg er bange for at han er en nar som de andre og samtidig med er jeg bange for at jeg ikke kan forelske mig i ham, for de andre gange har jeg forelsket mig meget hurtigt. Kan du ikke give mig et godt råd?

Hilsen Y

Brevkasse:

Endelig fundet en god mand, men ikke forelsket?

Hej Y

Tak for din mail. Jo du kan tro at jeg kan give dig et godt råd.

Jeg tænker lidt, at din tankegang er meget sund for dig, du kan se, at du har været i dårlig forhold tidligere, og nu passer du ekstra godt på dig selv, for at det ikke sker igen. Det er da selvbeskyttende adfærd så det basker  Men samtidig ser jeg også en kvinde, som gemmer sig, og som er bange og som frygter.

Men søde Y, det virker som om, at du tidligere har spillet Ludo og nu har du taget de regler med ind i et Skak spil, hvis du forstår. Du har brændt dig på kogepladen flere gange, og nu tror du, at alle kogeplader er varme! Øv, så kommer du jo aldrig til at lave mad på et komfur igen.

Han er god og rar, skriver du, hvad bygger du det på? Hvilke erfaringer har du med ham? Du skal se på, hvad han gør og ikke hvad han siger, så kan du se, om han er en god mand for dig. Og så skal du bare tage det stille og roligt og forholde dig lidt passivt og se hvad der sker og hvad han finder på, for hvis han virkelig vil have dig, så skal han nok kontakte dig.

Og så skal du huske at hvis du også er lidt interesseret, så skal du selvfølgelig være imødekommende overfor hans forslag, smile til ham og lade ham vide at han er velkommen til at forføre dig og lære dig bedre at kende, du skal signalere at du giver lov til hans bejlen, hvis du vil have den altså!

Hvis en mand virkelig er opsat på at få fat i den kvinde, som han har udpeget som den eneste ene, så er du ikke i tvivl, så vil han sætte alle sejl ind på at få dig som kæreste, og så slipper du ikke af med ham så let. Du skriver også til mig, at du ikke er hovedkulds forelsket i ham. Tillykke med det! Det betyder faktisk, at du har muligheden for at vurdere ham som mand, inden du forelsker dig i det han virkelig er, i stedet for det, du tror, han er. For det er faktisk det en forelskelse handler om, når vi taler om forelskelse i dagligdagen.

Vi forelsker os i det vi TROR han er og kan og vil og vil gør for os, og ikke i den person han i virkeligheden er. Det er meget bedre på sigt, hvis man vil have et godt og solidt og holdbart forhold at basere det på ”det som er” i stedet for ”det som man tror, håber på, drømmer om etc.”, for så kan man kun blive skuffet, da INGEN kan leve op til de drømme vi sætter. Og derfor bliver vi tit skuffet over vores partner, når den første forelskelse har lagt sig, for han var jo ikke den vi troede at han var! Den som vi havde bildt os selv ind, at han var.

Så derfor kan jeg kun sige, at du faktisk er på det helt rette og sunde spor, på vej langsomt til at lære en mand at kende som pt. lyder både god og rar.

Held og lykke.

Endelig fundet en god mand, men ikke forelsket - Maj WismannDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram