fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Er det normalt at sæd er gennemsigtigt?

Kære Maj.
Jeg er en dreng på 15 år. Jeg har nogle spørgsmål mht. min sæd.

Først vil jeg gerne vide, om det er normalt, at sæd er en slags gennemsigtigt?

I starten da jeg begyndte at onanere, kom der en hvis mængde ud, men nu er det pludseligt ikke så meget. Dengang sprøjtede det også mere end det gør nu. Hvorfor?

Jeg får heller ikke så meget rejsning, som jeg plejer, hvorfor?

Er det normalt, at når jeg tager kondom på, bliver den pludseligt slap?

Hilsen Mig.

Brevkasse:

Er det normalt at sæd er gennemsigtigt?

Hej ”Mig”

Hvor er det fedt at du skriver i stedet for bare at gå med alle dine tanker for dig selv. Tillykke med dit mod! Og din seksualitet.

Du spørger mig om det er normalt, at sæd er en slags gennemsigtigt, og ja, sæd er bygget op af flere ”dele”. Der er både sædcellerne og så er der sædvæsken. Disse to faktorer kan ændre sig, altså mængden af sædceller pr. skud, samt konsistensen af sædvæsken, alt afhængig af, hvad du har indtaget af føde og drikkelse, samt din krops generelle tilstand.

Smagen kan jo også ændre sig meget, spiser du f.eks. masser af frugt, vil din sæd bliver mere sød i smagen, og drikker du meget kaffe (hvilken jeg knap tror at du gør endnu) og lever meget af junkfood, jamen så får sæden en ubehagelig sur og bitter smag, det samme med lugten.

Du spørger også hvorfor der kom så meget ud, da du startede med at onanerer, og nu er der ikke så meget mere af gangen. Jeg tror, at det er helt normalt at mængden varierer. Prøv at stop i nogle dage, og se om mængden ikke øges igen, og eller bare vær helt rolig, for det er altså helt normalt at mængden af sæd også varierer.

At du ikke får så meget rejsning mere, ved jeg ikke helt hvorfor eller hvad du mener, er det sådan at du ikke længere er så stiv og hård som du var i starten eller? For i starten, når man begynder at onanerer, har jeg ladet mig fortælle, at I unge drenge, kan være ret hårdhændede ved jeres understel og onanerer flere gange dagligt og flere gange i træk. Det er jo også spændende og nyt og derfor er ophidselsen nok også større.

Jeg tror, at du er ved at finde dit naturlige leje her efter den første fase. Og ja, det er også helt normalt at din rejsning kan falde, når du tager et kondom på og også når du er sammen med en pige. Det er bare ikke noget så mange drenge snakker om, da de synes at det er skide pinligt og flovt, og tænker at der er noget galt med dem. Men det er der ikke, bliver den slap mens du er sammen med en pige skal du ikke panikke, selvom det kan være svært, men prøve at tænke at det er helt naturligt, og så prøve at lave lidt kys og berøringer og gå et skridt tilbage i sexen, så skal den nok komme igen.

Er det normalt at sæd er gennemsigtigt - Maj WismannDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram