fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Er flyttet sammen med min kæreste og har mistet lysten til sex?

Hej Maj

Jeg er en kvinde på 33 år som for nylig er flyttet sammen med min kæreste, han er min første kæreste nogensinde, da jeg altid har været utrolig hæmmet og genert og ikke turde at have eller få en kæreste. Men nu er vi flyttet sammen i den anden ende af landet og jeg har også fået nyt arbejde, jeg er meget frustreret for jeg har mistet min lyst til sex, det skal lige siges at jeg aldrig har fået orgasme, men nyder sex med min kæreste, så jeg er ret frustreret. Min kæreste er også begyndt at kommentere det, hvad kan jeg gøre for at få min lyst igen, jeg er bange for at det aldrig kommer igen.

Håber du kan hjælpe

L

Brevkasse:

Er flyttet sammen med min kæreste og har mistet lysten til sex?

Hej L

Tak for din mail. Ja kvinders manglende sexlyst kan få de helt store diskussioner op i et parforhold, og det ender i reglen med, at begge parter har sagt for meget og begge er blevet såret. Men som jeg læser din mail, så er der mange stressore i dit liv pt.

  • • Du har for første gang i hele dit liv fundet en kæreste og er flyttet sammen med ham.
  • • Du er flyttet til den anden ende af landet og har revet hele dit netværk op.
  • • Du har fået nyt arbejde.

De ting i sig selv gør jo, at du har din psykiske energi alle andre steder end på sex. Det er sjovt som vi mennesker tror, at sexlyst bare er noget der skal være der, og når det så forsvinder, så panikker vi helt. Men som jeg ser det, er sex en handling, der kræver et overskud på den ene eller anden måde, enten skal man være så afslappet, at man kan mærke sin lyst. Dvs. ikke have travlt med at skulle forholde sig til en helt masse, eller også skal man bevidst tage initiativ til det, så man på den måde ”vælger” sex og ”vælger” at komme ned i kroppen, altså prioriterer det højt, selvom lysten ikke altid er der fra starten af, men man faktisk hjælper lysten på vej.

Som jeg læser dit brev, reagerer din krop helt normalt, der er mange ting, der fylder i dit liv, forelskelsen har måske også lagt sig lidt nu, og hverdagen er begyndt at komme snigende. Men hvad kan du så gøre. Det jeg vil anbefale dig er, at du i en periode skaber muligheder for, at din kæreste og dig går i seng f.eks. når i lige har fået fri fra arbejde og så ligger I i ske og skiftes til at holde om hinanden 15 minutter af gangen uden at sige noget. Når I har gjort det et par gange i 2-3 uger, så kan I begynde at give hinanden massage i de 15 minutter.

Øvelsen her, handler om at komme ned i kroppen og væk fra hovedet og være tilstede og nyde, det, der er lige nu og her, altså nuet, nyde din skønne kærestes arme omkring dig, måske falder du i søvn  fordi det er så dejligt, måske begynder du at græde, fordi det løsner op for noget inden i dig, måske falder du ned i din krop og bare ligger og nyder de to varme kroppe mod hinanden etc.

Og så skal du huske på, at når der sker store omvæltninger i ens liv, skal man lige finde en ny rytme igen, inden at man er helt ovenpå med energi og overskud til bl.a. sex, altså til at sexlysten lader sig mærke af sig selv, uden at du har taget initiativ til det. Derudover vil jeg da også anbefale dig, at begynde at røre ved dig selv, så du kan få lært at give dig selv nogle skønne orgasmer, det vil gøre jeres sexliv ekstra dejligt.

Er flyttet sammen med min kæreste og har mistet lysten til sex - Maj WismannDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram