fbpx

Kære Maj

Min kone forlod mig for 2 måneder siden, vi har to børn på 5 og 7 år. Hun siger hun stadigvæk holder af mig. Lige siden hun forlod mig har hun gået meget i byen, købt nyt tøj, ændret sit profilbillede på facebook 2 gange, bruger mange penge og nu har hun også datet en fyr.

Jeg vil så gerne vide om hun gør alt dette fordi hun er ovre mig, eller om det er en reaktion oven på bruddet og der derfor stadig er håb for at få hende tilbage, når hun kommer til at tænke mere over tingene?

Vh
Den alene

 

——-> Kan du ikke afspille videoen her på siden – kan du se den lige her <——–

Kære, kære dig

Sikke en hård situation du står i. Og som tingene er, så kan vi jo faktisk kun gisne. Ud fra det du fortæller, lyder det som om din kone er langt mere afklaret omkring jeres brud, end du er.

Men uanset hvad vi tolker ud fra hendes adfærd, så handler hun i hvert fald. Hun gør noget. Og om det er fordi hun er kommet videre, eller om det er hendes måde at forsøge at komme videre på, aner vi jo faktisk ikke. Men vi ved i hvert fald at hun handler.

Jeg kunne godt tænke mig at spørge, hvad du gør? Hvordan håndterer du alt det her med at være blevet alene og at være alenefar til to børn? Jeg kan ud fra dit spørgsmål læse mig frem til, at du holder lidt øje med din kone – og det er jo også helt naturligt, men det lyder som om, du ikke er helt afklaret med bruddet, men rent faktisk gerne vil have din kone tilbage. Det er også derfor, du spørger, om der er håb for, at du kan få hende tilbage.

Du er blevet forladt – og det er et rigtig hårdt slag. Det er rigtig, rigtig ubehageligt! Og jeg kan forestille mig, at du har det ad helvede til! Det er der ikke noget at sige til overhovedet! Og der er heller ikke noget at sige til, at du bemærker hendes nye adfærd.

Men jeg stiller spørgsmålet igen: ”Hvad gør du?” Jeg fornemmer jo, at du gerne vil finde sammen med hende igen – og jeg må være meget ærlig og sige til dig, at det absolut værste du kan gøre, hvis du gerne vil have din partner igen, det er at gøre ingenting. Det er at sætte dig ned og vente og holde øje med hende, og så i øvrigt håbe på, at hun kommer til fornuft og kommer hjem igen.

Du er ked af det, og du er højst sandsynligt inde i en form for sorgproces. Det kan endda være, du stadig er i krise. Og der er ikke noget at sige til, hvis du er ked af det eller har brug for at begrave dig på sofaen, eller hvad du ellers kan finde på. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig, at du også prøvede at tænke, at ”situationen og virkeligheden er sådan, at jeg er alene nu. Hvad kan jeg gøre for, at jeg højner min livskvalitet? Hvad kan jeg gøre for at gøre mig selv glad og sørge for, at min dag bliver god?”

Der er ikke nogen tvivl om, at mennesker som udstråler glæde og at at de har det godt, er meget attraktive. Du kan sætte dig ned og vente på, at hun kommer til fornuft og finder ud af, hvad hun har forladt, eller du kan sige til dig selv, at hun skal være hjertelig velkommen tilbage i dit liv igen, men at du nægter at sidde standby og vente på, at hun måske finder ud af, at det skal være jer to igen. Sig til dig selv, at du skal gøre dit ypperste for, at dit liv er fedt.

Også selv om du er ked af det og i en sorgproces.

Sådan kommer du selv videre

Jeg vil virkelig opfordre dig til, at du hver eneste dag tænker: ”Hvad kan jeg gøre for mig selv i dag, så min dag bliver fed? Hvad kan jeg gøre, når jeg er sammen med børnene, for at vi kan hygge os og have det rigtig godt med hinanden? Hvad kan jeg gøre for at styrke min selvtillid som mand, far, singlemand, kollega? Hvad er i min magt, for at få min livskvalitet til at stige?”

Det er en af de ting, du kan gøre, for at gøre dig selv mere attraktiv. Både i forhold til din kone, men også i forhold til det store scoremarked på sigt. Og i øvrigt er det bare fedt at leve et liv, hvor du har fokus på den sunde egoisme.

Som der stod i en god bog, jeg læste for nylig: ”Kærlighed til dig selv, det er kærlighed til andre.”

For når du putter på dig selv og giver dig selv kærlighed og omsorg og gør gode ting for dig selv, så får du overskud og energi. Du får en anden udstråling, du får mere krudt til dine unger og mere energi til at gøre rent på badeværelset søndag morgen. Du får bare en helt anden udstråling, som gør at du begynder at tiltrække andre mennesker. Kvinder, mænd you name it – og måske endda din ekskone.

Så uanset hvor ondt du har i hjertet, så vil jeg virkelig anbefale dig, at du hver evig eneste dag tænker over, hvad du kan gøre for at gøre dig selv glad. Og hvad du kan gøre for, at dit liv bliver godt for dig og dine børn. Det er den allerbedste anbefaling, jeg kan give dig. For når du gør det, så er sandsynligheden for, at din ekskone lægger mærke til dig og finder dig attraktiv meget større. Det er svært at lade være med at tænke på, hvad hun laver.

Det er ikke noget der kommer, fra den ene dag til anden, og der er ikke noget quick-fix her. Det kræver øvelse. Men husk også at tænke på at gøre de gode ting for dig selv.

Sørg for at få så høj en livskvalitet som overhovedet muligt. Arbejd på det. Det er okay, man må godt være sund egoist, det er udelukkende ringe i vandet til, at det bliver bonus for alle andre.

Er min kone kommet videre oven på bruddet - Maj Wismann giver svar

Og så krydser jeg selvfølgelig fingre for, at hun får øjnene op for dig igen, for du lyder da til at være en rigtig sød mand.

Pas rigtig godt på dig selv

Kh,
Maj ❤

 

Vil du lære at have et rigtig godt singleliv – Læs mere her

 

 

★ Har du oplevet at blive forladt og gerne ville have din partner igen? Hvordan kom du videre oven på et brud? Hvad er dit bedste råd til at være glad som single?  Jeg vil elske at læse din kommentar 

*Husk god tone, ALLE negativt ladet kommentarer slettes øjeblikkeligt – Jeg ønsker at skabe et positivt og støttende forum, hvor vi kan hjælpe hinanden, og derfor er der nultolerence overfor flabethed, nedladenhed, negative inputs, uhøfligheder og uforskammethed.

 

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!