fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Faker under sex - Hvad skal jeg gøre?

Hej Maj

Jeg har en dejlig kæreste, som jeg elsker overalt på jorden, virkelig - men det er ikke særlig tit,  jeg kommer eller får orgasme, når vi er i seng sammen, og derfor faker jeg under sex stort set hver gang!

Jeg nyder det jo stadigvæk helt vildt meget, så egentlig føler jeg ikke at jeg "snyder" ham som sådan.

Snyder jeg?

Bør jeg sige det til ham?

Fakerinden

Brevkasse:

Faker under sex - Hvad skal jeg gøre?

Hej Fakerinden

Uha – velkommen i klubben af fakere, som rummer nærmest alle kvinder, for de fleste har stort set alle gjort det på et eller andet tidspunkt i deres liv i kortere eller længere perioder af gangen.

Men, du skal vide, at den eneste det går ud over er dig og din oplevelse af sex, for så længe du ligger der og stønner, så tror din sexede kæreste, at han gør det helt perfekt, og så ændre han ikke taktik sådan bare lige.

Jeg mener ikke, at du sådan behøver at gøre et stort nummer ud af bekendelsesprocessen og indkalde til alvorsmøde, men måske ville det være en ide, bare at droppe fakeriet halvdelen af gangene og begynde at arbejde lidt mere ”med” kroppen og tage ansvar for din orgasme, rør ved dig selv, få ham til at røre klitoris osv..

Du får en meget bedre elsker ud af ham og du får meget mere ud af sex – det kan jo ikke blive bedre.

Og husk lige, at når du faker, er du jo ikke i din krop, i nydelsen, men mere i knolden – og det er jo knap så fedt for dig, for sex er jo ikke en tænketing med en kropsting.

Så jeg vil anbefale dig at begynde at korrigere ham lidt, så det bliver mere nydelsesfuldt for dig, og måske tage en lille vibrator i brug, jeg anbefaler "Touch" fra We-Vibe  for den er lille og snild og kan sagtens bruges under sex med de skønneste orgasmer til gengæld og så slipper du for at fake og lade som om du er helt udkørt bagefter.

Maj Wismann - Faker under sexMange hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram