fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Forelsket eller ej, skal jeg vælge ham?

Hej søde sexolog Maj.
Nu har jeg brug for et godt råd. Og tak for en rigtig rigtig god side. Jeg følger med, og synes det er spændende at læse alle dine kloge råd. Mit problem er, at jeg har mødt en rigtig sød fyr, som virker rigtig flink og rar, og som jeg snakker rigtig godt med. Jeg tror bare, at jeg tænker alt for meget over det hele, og dermed hele tiden analyserer det, der sker.
Jeg er nok bange for, at han er mere vild med mig, og kan ikke finde ud af om jeg er forelsket eller ej, og om det måske bare kommer hen af vejen. Mit spørgsmål til dig er nok, om jeg bare skal tage det som det kommer og tro på, at forelskelsen kommer?
Hvordan ved man om det er det rigtige?Håber du har et godt råd til mig...
Den anonyme pige

Tit og ofte ophøjer vi forelskelsen til noget HELT fantastisk, gerne når vi ikke selv er forelsket, men det kan sørme sjansme også være hårdt!

Kære Anonyme pige
Tak for roserne og fedt at mit site inspirerer dig. Ja, det er faktisk ikke altid helt så rosenrødt at være forelsket, som vi umiddelbart tror, for der ligger nemlig en masse tanker, der tit skal vendes og drejes. Jeg kan høre, at du er i tvivl, om, om han er "godt" kærestepotentiale for dig.

Nu ved jeg ikke, hvor længe I har datet, men jo flere dates du er på med ham og jo flere gange I ses, jo større og mere nuanceret grundlag af ham som menneske, har du at træffe din beslutning ud fra. Jeg ved godt, at du lyder frygteligt helligmås-agtigt, og helt vildt rationelt, men jeg mener helt seriøst, at det sku´ er nødvendigt, at vi skruer vores hoveder på og bruger det, og ikke kun underlivet, når vi skal vælge en kommende kæreste.

Om den store forelskelse kommer eller ej, kan ingen af os spå om, og jeg kan også fortælle dig, at det jo ikke er ALLE kæresteforhold, der starter med tju-bang-vilde forelskelser. En del gode kæreste forhold, starter faktisk stille og roligt, hvor man lærer hinanden at kende og faktisk så forelsker sig langsomt i det menneske, der rent faktisk står over for en, i stedet for at forelske sig i alt det man tror han er! Håber det giver mening.

Jeg ser intet forkert i, at du tager lidt mere betænkningstid og mødes flere gange med ham og så langsomt mærker efter, hvilken retning det fører dig i. En beslutning kommer i reglen først, når den er helt klar til at blive truffet, og så sker det gerne helt af sig selv, fordi man er ganske afklaret.
De bedste hilsner
Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Synes du godt om det, du læste?

Så udtryk og del din begejstring ved at klikke på “Like” i boxen herunder, og giv andre mulighed for at læse den også, og hjælp på den måde med at sprede gode budskaber, inspirere og motivere.

Oh yes, lad mig høre mere om, hvordan jeg booster mig selv, som single, bliver endnu mere klar til en kæreste, finder de værdier jeg skal gå efter, og lægger gamle forhold bag mig, og får det fedeste singleliv, mens jeg kærligheden lader vente på sig.

Tilmeld mig Websexolog´s nyhedsmail og få gratis online-kurset “5 hemmeligheder til et endnu bedre sexliv og mere lyst”, klik her.

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram