fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Gravid og sexlysten er væk, vi ikke haft sex i snart et år

Kære Maj

Jeg skriver fordi, jeg er i en knibe der rammer flere end mig.

Jeg er en kvinde på 26 der sammen med min kæreste fik en dejlig datter for 2 mdr siden, MEN vi har ikke haft sex siden jeg blev gravid, det ved jeg fordi det var ikke så tit vi havde sex mest pga af at jeg ikke havde lyst, og nu er det blevet meget værre som sagt har vi ikke haft sex i snart et år, og min kæreste er ved at være utrolig utålmodig hvilket er forståeligt hvilken fyr ville kunne holde et år uden at plage om sex?

Problemet er at jeg ikke har lyst som det som regel er grunden, men jeg kan blive tændt af tanken om sex men mister fuldstædig lysten når der er chancer for at det rent faktisk kan ske, det vil sige når han er hjemme eller lige på trappen, selvom sexen er det bedste jeg nogensinde har fået.

Jeg har virkelig ondt af min kæreste der ellers aldrig ville plage om sex, men nu nævner han det hver dag, og det hjælper ikke på lysten, langt fra og har sagt til ham at der skal ligesom arbejdes mere på at tænde mig end før vi fik barn, og at jeg ikke finder det ophidsende at han kommer bagfra og holder mig fast for at gribe fat i mellem benene på mig, som når en fyr klør hans nosser.

Jeg vil virkelig gerne have et råd til hvad jeg kan gøre for at få lysten igen så vi kan få et normalt forhold, med alt hvad et forhold indebærer, så jeg ikke hele tiden skal finde på undskylninger, og gøre ham ked af det.

Hilsen den fortvivlede

P.S elsker dit nyhedsbrev.

Brevkasse: Gravid og sexlysten er væk

--- Læs også artiklen: Konflikter i parforholdet

Kære Fortvivlede

Tusind tak for din mail og ved du hvad, ud over at din manglende sexlyst rammer din familie, rammer den også rigtig mange kvinder i DK  - så bare ved at være så modig at turde at skrive til en avis brevkasse, så hjælper du lige nu en hel flok kvinder i hele Horsens området, er det ikke fantastisk? Ros lige dig selv for det!

Jeg vil dele dit problem op i dele.

  1. Du har bare ikke lyst
  2. Din mand mangler at bruge de tricks på dig, der virker

Din lyst er klassisk, og det ved du også godt den er.

Der er så mange kvinder som oplever, at når forelskelsen har lagt sig, jamen så er den der ”Jeg skal bare have dig og mærke dig indeni mig og det skal være lige nu” – følelse væk og resultatet er, at vi kvinder panikker og tror, at der er noget rivravruskende galt med os! Men det er der ikke. Det du skal vide er, at det handler om, at få lyst til at få lyst. Du skriver selv, at det er det bedste sex du nogensinde har fået.

HALLO lille dame, hvis du fandt en fantastisk restaurant som serverede alle dine ynglingsretter, ville du så også lade være at gå derhen? Nej vel! Du tror, som mange andre, at lysten skal være der på minuttet, ellers kan du ikke dyrke sex. Og den tanke ødelægger det hele.

Jeg vil råde dig til, at beslutte dig for, at sætte tid af til sex. Onsdag aften er en glimrende aften også fordi man så kan grine lidt af det. Læg dig på sengen med din kæreste, sørg for at der er god varme på, så du ikke fryser og så begynd stille og roligt at kys hinanden og så se, hvordan det udvikler sig.

Når kvinder ikke længere er forelskede, men forelskelsen er erstattet af kærlighed, så er vi også meget oppe i vores hoveder og derfor kan det være svært at være tilstede uden at ligge og tænke, når vi endelig når ind i sengen. Og du kan gøre meget for at koble dit lille hoved fra. Et langt varmt bad, inviter f.eks. kæresten med og lad ham masserer din krop godt ind, du kan danse lidt til dit super fede jeg går amok nummer, du kan dyrke motion, åbne dine sanser og koncentrere dig om, hvad du mærker lige nu, så kobler du knolden fra.

Derudover så skal du også vide, at du behøver jo ikke at have lyst for at give din kæreste en seksuel oplevelse. Jeg tænker på, at du kan jo sagtens giv ham et BJ eller en spiller eller lade ham onanerer mens du kigger på (og Ja, det skal man lige vænne sig til), men på den måde anerkender du hans lyst, og måske får du vækket din egen.

Dit næste problem handler om, at din mand gør nogle ting og rør dig på måder du ikke finder rart og her gør du den super top point nummer et kvinde fejl nemlig: du fortæller ham hvad du IKKE vil have! Når man som menneske har fået det at vide mange gange holder man helt automatisk op med at prøve.

Du skal i stedet fortælle ham, hvad du kan lide, og jeg er faktisk ikke så sikker på, at du overhovedet ved hvad det er. Men sæt dig ned med en blok og en blyant og skriv 30 punkter op omkring, hvad din kæreste helt konkret kan gøre, altså MEGET konkrete handlinger, for at han kan tænde dig eller gøre dig glad.

Husk at der er rigtig mange kvinder, der har det præcis som dig - derfor har jeg udviklet workshoppen "Få sexlysten tilbage", som du også kan overveje.

Held og lykke med det hele

De bedste hilsner

Maj Wismann, klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Maj Wismann i brevkassen - Gravid og sexlysten er væk

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram