fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg elsker at give min kæreste blowjobs, men hader smagen af sæd

Hej Maj

Tak for din brevkasse, jeg følger med og synes at du giver nogle gode råd. Jeg kunne godt bruge et af dine råd selv. Jeg kan godt lide at give min kæreste blowjobs men han skal være HELT ren og så snart der kommer den mindste sæd, altså bare dråber, så står jeg helt af pga. smagen, som er virkelig dårlig, lugter lidt af rådden æg. Er der noget jeg/vi kan gøre?

L

Brevkasse:

Jeg elsker at give min kæreste blowjobs, men hader smagen af sæd

Hej L

Ja, du kan forklare din kæreste problemet og fortælle ham at du elsker at give ham blowjobs, det er jo ret vigtigt at han ved det. Derudover kan I prøve at eksperimentere med det din kæreste spiser, kaffe, cigaretter, oksekød, junkfood bl.a. giver sæd en ufattelig dårlig smag og lugt. Giv ham en masse frisk frugt og grønt, og lade det blive en del af jeres faste kost altid at have grøntsagsstænger stående fremme til en snack, frisk skåret frugt om aftenen, så vil du hurtigt opleve en forskel i smagen/lugten. Derudover kan du jo spise en sommer sodavandsis, når du giver ham et BJ, indtil kosten er justeret, så kan du nemlig selv bestemme, hvilken af dine ynglings is han skal smage af 😉

Tjek i øvrigt lige mit ”Sådan får du flere blowjobs, OG får din kvinde til at elske dem”-downloadkursus ud. Jeg har interviewet over 100 kvinder og lavet en kompletguide til mænd. I kan også downloade en gratis version af kurset.

Du finder kurset her. https://websexolog.dk/kurser/flereblowjobs/

Jeg elsker at give min kæreste blowjobs - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram