fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg elsker at give min kæreste blowjobs, bare ikke hans behårede kugler!

Hej Maj

Min kæreste elsker at få blowjobs og oralsex og jeg elsker at give ham det, men jeg hader når jeg skal slikke på hans kugler for han barberer sig ikke, jeg barberer mig altid og han sætter stor pris på det. Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal bede ham om det, og håber at du kan hjælpe.

På forhånd tak

Mie

Brevkasse:
Jeg elsker at give min kæreste blowjobs, bare ikke hans behårede kugler!

Hej Mie

Først og fremmest kan du jo snakke med ham og hvis det ikke hjælper skal du i gang med at bruge konsekvens pædagogik. Dvs. ingen arme ingen småkager – det lyder hårdt – og det er det også, men nogle gange skal man bare trække en streg i sandet og konstatere at den krydser man ikke medmindre der er nogle klare krav der er blevet indfriet. Puha, ja, der er ikke noget værre end at få sådan nogle hår i munden, og du er bestemt ikke den eneste pige, der oplever dette.

Hvis han ikke vil lytte når du snakker med ham, så skal du stoppe med at barbere dig selv, og når han begynder at klage over det, så skal du foreslå at I sammen går under bruseren og får det gjort fælles. Eller at I bare gør det begge til en bestemt aften, hvor I skal gøre jer rigtig lækre for hinanden.

Indtil da, må du ikke give ham nogle blowjobs overhovedet – han skal have lov til at undre sig over, hvorfor du pludselig er stoppet, og han skal have lov at mærke savnet af den skønne leg. Tjek i øvrigt lige mit ”Sådan får du flere blowjobs, OG får din kvinde til at elske dem”-online kursus ud, hvor jeg har interviewet over 100 kvinder og lavet en guide til mænd.

Maj Wismann om blowjobs og barberingKærligst

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram