fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg er konstant liderlig og min unge fyr kan ikke følge med

Hej Maj,

Jeg siger næsten undskyld, men jeg så dit site og tænkte at du måske kan give et godt råd.

Jeg bor sammen men min kæreste der er betydelig yngre end jeg og det er der ikke noget problem med selv om jeg er ældre end hans mor og han yngre end mine døtre – det er ikke det jeg vil skrive om.

På trods af vores store aldersforskel har han meget mere sexuel erfaring end jeg har (han er den 3 mand jeg har været sammen med, to ægteskaber der gav 2 super piger, men meget lidt sex og en orgasme 1 gang om året!!!!). Nu får jeg orgasme hver gang vi er sammen (og det er vi tit/hele tiden).

Jeg er constant liderlig og vil hele tiden og han har sagt at det er jo umuligt (han er super god, kan hele tiden og er ‘frisk med det same) da han jo ikke kan fungere når jeg skal have ham hele tiden (jeg ornanere –eller han gør det på mig – når han siger nej, nej). Nu har han snakket om, at jeg skal have en boll even der kan give (bruge) mig – jeg blev vildt skuffet og ved ikke hvad jeg skal tænke (og i min alder!!!). Er han træt af mig eller er det en mande reaction – vi har også snakket om hvem det kunne være, det er grænseoverskridende for mig.

Hvad er det lige man gør?? (jeg tør ikke rigtig at snakke med en af mine bedste veninder på hans alder selv om vi snakker om det meste).

Tak for dine tanker.

Q.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram