fbpx

Hej Maj,

Jeg siger næsten undskyld, men jeg så dit site og tænkte at du måske kan give et godt råd.

Jeg bor sammen men min kæreste der er betydelig yngre end jeg og det er der ikke noget problem med selv om jeg er ældre end hans mor og han yngre end mine døtre – det er ikke det jeg vil skrive om.

På trods af vores store aldersforskel har han meget mere sexuel erfaring end jeg har (han er den 3 mand jeg har været sammen med, to ægteskaber der gav 2 super piger, men meget lidt sex og en orgasme 1 gang om året!!!!). Nu får jeg orgasme hver gang vi er sammen (og det er vi tit/hele tiden).

Jeg er constant liderlig og vil hele tiden og han har sagt at det er jo umuligt (han er super god, kan hele tiden og er ‘frisk med det same) da han jo ikke kan fungere når jeg skal have ham hele tiden (jeg ornanere –eller han gør det på mig – når han siger nej, nej). Nu har han snakket om, at jeg skal have en boll even der kan give (bruge) mig – jeg blev vildt skuffet og ved ikke hvad jeg skal tænke (og i min alder!!!). Er han træt af mig eller er det en mande reaction – vi har også snakket om hvem det kunne være, det er grænseoverskridende for mig.

Hvad er det lige man gør?? (jeg tør ikke rigtig at snakke med en af mine bedste veninder på hans alder selv om vi snakker om det meste).

Tak for dine tanker.

Q.

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!