fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg er så stor, at det gør ondt på pigerne :-(

Hej Maj
Jeg er en fyr på 22 år som har et kæmpe problem, og jeg mener virkelig kæmpe problem. Når jeg er i seng med en pige gør det ondt på hende, fordi jeg er ret stor. Jeg har prøvet med forskellige piger og det er det samme problem hver gang. Jeg har altid været stor i slap tilstand, og godt vidst at den også var stor i hård tilstand, men det er virkeligt en stort problem for mig, for jeg vil jo ikke gøre pigerne ondt og de er nærmest skræmt, når de ser hvor veludrustet jeg er. Ingen af mine kammerater kender problemet og griner bare, når jeg forsøger at snakke med dem om det, og jeg er efterhånden bare ved at være desperat og tør snart ikke at tage med en pige med hjem. Hvad kan jeg gøre?
Hilsen S.
Hej S.
Tak for din mail. Når du er sammen med en pige er det ret vigtigt at i bruger en god glidecreme som holder hele vejen igennem. Jeg kan anbefale en siliconebaseret fra FunFactory. Dernæst skal du varme pigen rigtig, rigtig godt op, så hun er meget våd og har rigtig meget lyst. Man siger, at det tager mindst 30 minutter at gøre en pige ”klar” til penetrering, dvs. der er hun så stimuleret og ophidset at hendes skede også er begyndt at udvide sig bl.a. i dybden. Det er meget vigtigt, at du går langsomt frem, når du trænger op i hende, og start evt. med en dildo, der er mindre end din pik. Men når du er oppe i hende, eller på vej derop, så hold pauser, så hun får mulighed for at udvide sig. Husk på, at skeden er jo bl.a. muskulatur, så det kan faktisk give sig en del, så meget at der er plads til at føde et barn på et tidspunkt. Du skal tænke i tid og tålmodighed, når du skal i seng med en pige og huske glidecremen og tålmodigheden
Kærligst
Maj Wismann, sexolog og parterapeut
 
Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram